19 Μαΐ 2017

Υποβολές αιτημάτων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Κατόπιν δημοσίευσης της αριθ. Δ23/οικ.17108/875 απόφασης της Αναπλ. Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο ΦΕΚ 1474 Α’/2017, καλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» να υποβάλουν αιτήματα ένταξής τους στο πρόγραμμα «Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). 
Η ένταξη στο πρόγραμμα, το οποίο αφορά τις περιοδικές διανομές τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής, μπορεί να γίνει, πλέον, μόνο με την υποβολή αίτησης ένταξης ή τροποποιητικής αίτησης (για όσους/ες έχουν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα), στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».
Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά, είτε μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των ΚΕΠ είτε από τους ίδιους τους δυνητικούς δικαιούχους, συμπληρώνοντας την αίτηση που διατίθεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.keaprogram.gr(link is external), με τη χρήση των κωδικών πρόσβασής τους στο Taxisnet.
Με βάση την ως άνω υπουργική απόφαση, από 1/6/2017 καταργούνται οι προηγούμενες λίστες ωφελουμένων του προγράμματος ΤΕΒΑ και, συνεπώς, όσοι/ες επιθυμούν την ένταξή τους ή την παραμονή τους στο εν λόγω πρόγραμμα, θα πρέπει, νωρίτερα, να έχουν καταστεί δικαιούχοι του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία των Δήμων 
Πηγή : http://www.koinignomi.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...