11 Μαΐ 2017

Αεροπορική σύνδεση της Πάρου με Αθήνα, Θασσαλονίκη, Ηράκλειο και Αυστρία

Διευρύνεται όσο πλησιάζει η υψηλή τουριστική σεζόν, το φάσμα των προορισμών που θα συνδέονται αεροπορικά με την Πάρο.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αεροπορικών πτήσεων για το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 27 Μαίου έως το Σάββατο 8 Ιουλίου, θα περιλαμβάνει τη διασύνδεση της Πάρου εκτός από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης και το Graz της Αυστρίας! Η πτήση charter από Αυστρία με ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη πριν την άφιξη στην Πάρο και την Αθήνα πριν την επιστροφή στο Graz, προβλέπεται για λόγους ανεφοδιασμού και τελωνειακών ρυθμίσεων.
Οι αεροπορικές εταιρείες Olympic Air, Sky Express και Astra Airlines, ο στόλος των οποίων θα φέρνει εφεξής «πιο κοντά» στην Πάρο την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και την Αυστρία, υπόσχονται ένα άνετο, οικονομικό και ασφαλές ταξίδι στους παριανούς αλλά και στους τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν το νησί από άλλες περιοχές της Ελλάδας ή το εξωτερικό.
Το νέο αεροδρόμιο Πάρου, κατασκευασμένο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, λειτουργικά άψογο και πανέτοιμο να υποδεχτεί τους από αέρος επισκέπτες του καλοκαιρού, δίνει ασφαλώς νέα τουριστική ώθηση στο νησί, η οποία αναμένεται να μεγεθυνθεί.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή : http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...