11 Μαΐ 2017

Η Κέα στον Μαραθώνιο Ανάπτυξης Εφαρμογών

Στις 12 – 14 Μαΐου 2017 διοργανώνεται από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ένας Μαραθώνιος Ανάπτυξης Εφαρμογών για έξυπνες πόλεις, το πρώτο crowdhackathon με θέμα τις #smartcity. 
Το ΚΕΔΕ crowdhackathon #smartcity είναι ένας Τριήμερος Μαραθώνιος Ανάπτυξης Καινοτόμων Εφαρμογών και Υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν με τη βοήθεια έμπειρων μεντόρων πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών.
Στον μαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν νέοι, προγραμματιστές, στελέχη δήμων, φοιτητές, μαθητές, στελέχη επιχειρήσεων, startuppers και γενικότερα όποιος έχει κάποια ιδέα σε θέματα που σχετίζονται με την αυτοδιοίκηση και ενδιαφέρεσαι να την αναπτύξεις και να την παρουσιάσεις σε ολοκληρωμένη πιλοτική εφαρμογή.
Μπορούν να πάρουν μέρος ομάδες ή μεμονεωμένοι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι με τη διαδικασία matching θα βρουν εκεί την ομάδα τους. Εκτός από αυτά, οι διαγωνιζόμενοι θα συνεργαστούν με στελέχη δήμων, επιχειρήσεων, άλλους διαγωνιζόμενους και εταιρίες. Θα μάθουν για νέες τεχνολογίες, για τα προβλήματα των πόλεων και οι νικητές θα δουν την εφαρμογή τους να δουλεύει στους Δήμους!
Ο Μαραθώνιος Ανάπτυξης Εφαρμογών για έξυπνες πόλεις διοργανώνεται με την επιχειρησιακή και τεχνολογική υποστήριξη της Crowdpolicy (www.crowdpolicy.com).
Περισσότερα στο http://crowdhackathon.com/smartcity/.
Στο μαραθώνιο θα συμμετέχουν άτομα από το νησί της Κέας με την υποστήριξη του Δήμου Κέας, με σκοπό την κοινοποίηση των ιδεών για την εφαρμογή καινοτόμων εφαρμογών και την ανταλλαγή απόψεων με άλλους διαγωνιζόμενους από διάφορους φορείς.
Πηγή : http://www.koinignomi.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...