4 Μαΐ 2017

Ο δρόμος για τη Γαλάζια Ανάπτυξη περνάει από τα νησιά του Αιγαίου

Στο πλαίσιο των εορτασμών της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Θάλασσας, το Εργαστήριο Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων, του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών και το εργαστήριο Διαχείρισης Πληροφορίας (i4M Lab) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Blue Growth διοργανώνουν το 1ο Διαγωνισμό Γαλάζιας Επιχειρηματικότητας στην Χίο, στις 17 Μαΐου 2017, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει πρωτότυπες επιχειρηματικές προτάσεις που συμβάλουν στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Γαλάζιας Οικονομίας στις νησιωτικές περιφέρειες της χώρας.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους και νέες, φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου και των άλλων πανεπιστημίων της χώρας, με σκοπό την ανάδειξη της νεανικής επιχειρηματικότητας καθώς και την ενθάρρυνση δημιουργίας νέων επιχειρήσεων σε τομείς υψηλής προστιθέμενης αξίας όπως αυτοί της Γαλάζιας Οικονομίας.
Οι θεματικές ενότητες συμβαδίζουν με τις οικονομίες των παράκτιων και νησιωτικών περιοχών, τα χαρακτηριστικά των οποίων μπορούν να αποτελέσουν πηγή επιχειρηματικών ιδεών και καινοτομικών σχεδίων.
Οι θεματικές ενότητες του διαγωνισμού αφορούν :
Πηγή : http://www.reship.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...