4 Ιουλ 2018

Συνεχίζεται η αλόγιστη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος της Πάρου...

Καταγγελίες πολιτών και δημοσιεύματα που αρθρώνουν κραυγή αγωνίας για την αλόγιστη καταστροφή που συντελείται στο φυσικό περιβάλλον της Πάρου, φαίνεται να πέφτουν δυστυχώς στο κενό!Φωνή βοώντος εν τη ερήμω, μοιάζουν οι κρούσεις προερχόμενες από διάφορα σημεία της Πάρου οι οποίες, κάνουν λόγο για παράνομο μπάζωμα ρεμάτων και άλλες έκνομες ενέργειες «βιασμού» της φύσης που συνιστούν πρόκληση στην περιβαλλοντική ευαισθησία και εγκυμονούν κινδύνους καταστροφών για το νησί

Προκλητικά «ατάραχη» είναι δυστυχώς η στάση των ιθυνόντων για τη φυσική βλάβη που προκαλείται από ανθρωπογενείς παράνομες δράσεις.

 Παρά το γεγονός, ότι τουλάχιστον σε μια εκ των περιπτώσεων, έγινε καταγγελία ενώπιον συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, μάλλον δεν ίδρωσε το αυτί κανενός ώστε να δρομολογηθεί έλεγχος.

 Η περιβαλλοντική ευαισθησία που επιδεικνύεται κατά περιόδους με εκδηλώσεις, δράσεις και καμπάνιες υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος στο νησί, ουδόλως συνάδει με την εγκατάλειψη και την πραγματική αδιαφορία. Η φύση του νησιού καταστρέφεται εξαιτίας της απραξίας για τα τρέχοντα, πραγματικά, επείγοντα περιβαλλοντικά προβλήματα.

 Πηγή : https://parianostypos.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...