11 Ιουλ 2024

Σέριφος Δύναμη Συνεργασίας 11 ο Δημοτικό Συμβούλιο στις 8/7


11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 8/7/2024
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα σχετικά με το 1ο θέμα, χορηγεί-ανανεώνει την άδεια χρήσης μουσικής στους αιτούντες καταστηματάρχες του νησιού μέχρι τις 22:00 μ.μ. την χειμερινή περίοδο και τις 23:00 μ.μ.
την καλοκαιρινή περίοδο, επίσης εξειδίκευσε
τις παρατάσεις του ωραρίου μουσικής κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Στο θέμα 2ο αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό εκπροσώπου στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, τον Δήμαρχο Σερίφου κύριο Ρεβίνθη Κων/νο με αναπληρωτή τον Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Γκιολέ Δημήτριο.
Στο θέμα 3ο το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα την παραχώρηση μιας αίθουσας στο Γυμνάσιο Σερίφου στον Σύλλογο Γυναικών Σερίφου « Η Ανδρομέδα» προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκθεση Αγιογραφίας από τον Αγιογράφο κύριο Γερασιμίδη Αθανάσιο, το χρονικό διάστημα από 19 Ιουλίου 2024 έως τις 11 Αυγούστου 2024.
Στο θέμα 4ο το Δ.Σ αποφάσισε να μην δεχτεί το αίτημα του κυρίου Caspar Vos όσον αφορά στο κλείσιμο δρόμου για δυο ώρες κατά την διεξαγωγή συναυλίας του στον Ράμμο.
Στο θέμα 5ο το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα να απορρίψει το αίτημα της κυρίας Ναταλίας Ρουμελιώτη για την διεξαγωγή μιας θεατρικής παράστασης με αιτούμενο κόστος 2.000 ευρώ.
Στο θέμα 6ο το Δ.Σ ενέκρινε κατά πλειοψηφία την 5η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024. Σύμφωνα και με τους λόγους που έχουμε αναπτύξει και στις προηγούμενες συνεδριάσεις, η Σέριφος Δύναμη Συνεργασίας ψήφισε αρνητικά στην Αναμόρφωση.
Σχετικά με την σφράγιση ή μη του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «Λάσπα Αικατερίνη ΜΟΝ. ΙΚΕ» το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία:
α) Την σφράγιση του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην θέση Γάνεμα.
β) Την σύσταση τριμελούς επιτροπής σφράγισης.
γ) Τον ορισμό ως ημερομηνία σφράγισης του καταστήματος την 13 Ιουλίου 2024.
Η Σέριφος Δύναμη Συνεργασίας υποστήριξε την άποψη ότι έχουν γίνει σειρά παρατυπιών από την Διοίκηση, οι οποίες είναι:
α) Η συνεδρίαση για την λήψη βεβαίωσης πραγματοποιήθηκε 13/4/2024 και όχι 30/03/2024 που ανακριβώς αναγράφει η απόφαση.
β) Στις 13/4 το Δημοτικό Συμβούλιο άκουσε τον κύριο Δήμαρχο και ουδέποτε έλαβε απόφαση, αντίθετα αναρτήθηκε απόφαση με τρία σκέλη και αυτό για να έχει κάλυψη ο κύριος Δήμαρχος για την ολιγωρία του.
Στις παρατηρήσεις μου αυτές δέχτηκα την έκφραση «Δεν ντρέπεσαι» πολλές φορές από τον κύριο Δήμαρχο γιατί του ανέφερα τα παραπάνω και δήλωσα ότι απέχω από την ψηφοφορία. Η απόφαση πάρθηκε με πλειοψηφία 6 υπέρ 2 κατά 1 παρών κι 1 απέχω. Απουσίαζαν τρεις Δημοτικοί σύμβουλοι σε αυτήν την Συνεδρίαση.
Γκιολές Δημήτρης
Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης
Και του Δημοτικού Συνδυασμού
Σέριφος Δύναμη Συνεργασίας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σερίφου
Πηγή : 

Σέριφος Δύναμη Συνεργασίας


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...