17 Ιουλ 2024

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση του τμήματος Ψιλής Άμμου - Δημοτικό Αντλιοστάσιο ( κάτω από τις “Ρίζες” ). VIDEO


Το τέλος του “εφιάλτη”
Για σχεδόν 20 χρόνια οι κάτοικοι του Καλλίτσου, της Γαλανής και του Αη Γιάννη, οι χιλιάδες επισκέπτες που χρησιμοποιούν τον Βόρειο περιφερειακό για να απολαύσουν την Ψιλή Άμμο και τον Άγιο Σώστη και όλοι όσοι δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά στην Β/Α πλευρά του νησιού, ζούσαμε ένα άνευ προηγουμένου μαρτύριο, για να φθάσουμε στις επιχειρήσεις, στα σπίτια και στις πανέμορφες παραλίες μας.
Ένα οδόστρωμα γεμάτο λακούβες, μια “φλούδα” ασφάλτου γεμάτη τρύπες, ήταν η αιτία πολλών ατυχημάτων και πολλαπλάσιων ζημιών σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες σε αυτόν τον δρόμο “παγίδα” μήκους 1,5 χλμ.
Από σήμερα λοιπόν ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση του τμήματος Ψιλής Άμμου - Δημοτικό Αντλιοστάσιο ( κάτω από τις “Ρίζες” ).


Η πρώτη φάση, η λεγόμενη ισοπεδωτική είναι σε εξέλιξη και ακολουθεί τις επόμενες μέρες η φάση της βασικής ασφαλτόστρωσης.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής μας Αρχής, την ευαισθησία και την υποστήριξη της Περιφέρειας και ιδιαιτέρως του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη, τους οποίους ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ επίσης και την κατασκευαστική εταιρεία “DION” για τα γρήγορα αντανακλαστικά αλλά κυρίως για την πανθομολογουμένως εξαιρετική ποιότητα της δουλειάς τους, δείγματα της οποίας έχουμε στο Λιβάδι και στον Νότιο Περιφερειακό.
Πηγή : 

Θανάσης Αθανασιάδης


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...