8 Νοε 2012

Νέα πρόσωπα - απογοητευτική εμφάνιση -βαριά ήττα....




Γράφει ο Νίκος Λιβάνιος
ΝΕΑ - Αγωνιστικά Νέα
Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2012 11:56

7η Αγωνιστική: ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC - Ερημίτες: 2-6





ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - Στατιστικά
Σκόρερς - Συμμετοχές

Ονοματεπώνυμο Αγώνες Γκολ
Νικολόπουλος Δημήτρης 4 9
Λιβάνιος Νίκος 6 5
Νίνης Παντελής 6 4
Γεροντάρης Μάριος 4 3
Γεροντάρης Νίκος 7 3
Καραγκούνης Άκης 5 3
Κανταρέλης Λάμπρος 1 1
Κοτσέτας Διονύσης 3 1
Γούναρης Γιώργος 5 1
Στέργιος Ανδρέας 3 1
Βασιλόπουλος Ανδρέας 7 1
Λιβάνιος Πέτρος 6 0
Δανής Πέτρος 6 0
Λιβάνιος Βαγγέλης 4 0
Σπανόπουλος Βαγγέλης 2 0
Λιβάνιος Θανάσης 1 0


**Τέρματα που έχουν επιτευχθεί κατά παίκτη σε επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος 2012-2011.

Μια απογοητευτική εμφάνιση για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ το βράδυ της Δευτέρας και η ήττα που ακολούθησε ήταν βαριά. Οι Ερημίτες γκρέμισαν την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ από την κορυφή με εκκωφαντικό τρόπο και τώρα η Τσακαρίτα απολαμβάνει την μοναξιά της. Σε ένα πολύ κακό ματς, το πρώτο που συνδυάστηκε με οδυνηρή ήττα φέτος για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ, οι Gialloblu δεν στάθηκαν στο ύψος τους ως πρωτοπόροι και έχασαν δεχόμενοι το ένα γκολ πίσω από το άλλο.


Οι Ερημίτες πήραν το προβάδισμα από νωρίς με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο έχοντας αποτελεσματικότητα απέναντι στην κακή άμυνα της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ. Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ κατάφερε να μειώσει σε 1-2 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιβάνιου Ν. Γρήγορα όμως δέχτηκε και τρίτο γκολ, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η κακή απόδοση των Νησιωτών και οι Ερημίτες διεύρυναν κι άλλο την διαφορά στο σκορ. Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα γκολ με τον Nίνη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν το ίδιο ψύχραιμη και αποτελεσματική στις περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο μέρος, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Καραγκούνη.


Με την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ανήμπορη να αντιδράσει στο σκληρό παιχνίδι και στις γρήγορες αντεπιθέσεις, οι Ερημίτες πήραν μια παρά πολύ σημαντική νίκη, εύκολα. Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ μπήκε στο γήπεδο με κακή ψυχολογία, καθώς πάλι είχαμε ηχηρές απουσίες, και με κακή αμυντική απόδοση έδωσε τροφή για σχόλια στους αντιπάλους. Υπήρξαν όμως και καλές παρουσίες στο γήπεδο τις οποίες δεν χρειάζεται να αναφέρουμε. Θα ανταμειφθεί η συνεισφορά τους από το επόμενο ματς κιόλας.

Σίγουρα ήταν μια δυνατή δόνηση που ταρακούνησε την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ για τα καλά και της έδωσε το έναυσμα να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της. Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι ψυχραιμία και σωστή οργάνωση, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ φέτος αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα και άπειρα σε τέτοιου είδους παιχνίδια και αυτά τα παιδιά χρειάζονται στήριξη και συμμετοχή για να μπορέσουν να σταθούν όπως οι υπόλοιποι τα προηγούμενα χρόνια.


Βαθμολογία
Γκολ
Λιβάνιος Πέτρος
6
-
Δανής Πέτρος
6
-
Βασιλόπουλος Ανδρέας
6
-
Γεροντάρης Νίκος
7
-
Λιβάνιος Νίκος
7
1
Καραγκούνης Άκης 6 -
Νίνης Παντελής
7
1
Αντωνάκης Νίκος
6
-
Γούναρης Γιώργος
7
-
Στέργιος Ανδρέας 6

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...