9 Νοε 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Hörður Torfason..Ο άνθρωπος που άλαξε τήν ΙΣΛΑΝΔΙΑ ...VIDEO...


Δεν χρειάζεται να είμαι στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα για να καταλάβω τι πραγματικά συμβαίνει εκεί.
 Είμαι πολύ σίγουρος ότι η αστυνομία απειλεί τους ανθρώπους πολύ άσχημα και άδικα θέτοντας ακόμα μυστική αστυνομία να προσποιούνται τους διαδηλωτές απλώς για να καταστρέψουν τις νόμιμες ενέργειες των ανθρώπων. 
 Για μένα αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι υπάρχουν πολλοί διεφθαρμένοι πολιτικοί και ότι την ίδια στιγμή οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται κάνουν το σωστό.

Διαμαρτυρία. Λόγος με τις αρχές χωρίς καμία παραίτηση.Μια κυβέρνηση που βάζει την αστυνομία της να επιτίθεται στους πολίτες της, είναι μια διευθαρμένη κυβέρνηση και θα πρέπει να παραιτηθεί. Σε μια πραγματική δημοκρατία, η κυβέρνηση δεν επιτίθεται στους πολίτες της. Τους ακούει, εργάζεται γι 'αυτούς και μαζί τους.Φαίνεται να είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα ότι οι πολιτικοί έχουν χάσει την αίσθηση του καθήκοντος και των ευθυνών τους. Φαίνονται να έχουν ξεχάσει γιατί εξελέγησαν. Στη συνέχεια, εναπόκειται σε εμάς, τους ανθρώπους, να τους υπενθυμίσουμε για ποιους εργάζονται.Μια κοινωνία που δεν τους αγκαλιάζει όλους δεν είναι πλέον κοινωνία, είναι σαν ένα ιδιωτικό κλαμπ που είναι επικίνδυνο και καταστροφικό για όλους τους πολίτες.Έχουμε πάντα μια επιλογή. Μπορούμε να δεχτούμε μια κακή κατάσταση ή να την αντιμετωπίσουμε. Στη συνέχεια, τίθεται το ερώτημα? Πώς να την πολεμήσουμε;Απαντώ, με αποδείξεις, λογική, επιμονή, χωρίς βία. Στην Ισλανδία το 2008/09 αποδείξαμε ότι θα μπορεί να επιτευχθεί.Είναι τόσο σημαντικό οι άνθρωποι να μην χρησιμοποιούν μάσκες ή οτιδήποτε άλλο να καλύπτουν τα πρόσωπά τους. Εδώ στην Ισλανδία δείξαμε τα πρόσωπά μας και φορούσαμε μια πορτοκαλί κορδέλα ή απλά κάτι πορτοκαλί για να δείξουμε την αλληλεγγύη και την υποστήριξη στη μη βία.Ποτέ να μην κρύβεται το πρόσωπο της ελευθερίας.Το να είν
αι κανείς ειλικρινής δεν είναι πολύ δημοφιλές, αλλά είναι ο μόνος τρόπος ώστε το ανθρώπινο είδος να επιβιώσει.

Ο θυμός είναι μια πολύ ισχυρή πηγή. Πρέπει να μάθουμε να τον ελέγχουμε και να τον χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε όχι να γκρεμίσουμε, να μην τον αφήσουμε να πάρει τον έλεγχο της ζωής μας, γιατί τότε θα μας καταστρέψει, θα μας φάει ζωντανούς.  
Ας εργαστούμε μαζί δίκαια, ευέλικτα και έξυπνα. Να ξεκαθαρίσουμε τα αιτήματά μας, να είναι λογικά, και να τα προωθήσουμε στους πολιτικούς που έχουμε εκλέξει. Κάντε μια επιτροπή για να μιλήσει με τους πολιτικούς. 
 Κάντε τους να καταλάβουν ότι δουλεύουν για μας, ότι δεν είμαστε σκλάβοι τους, ότι είμαστε οι εργοδότες τους και αν δεν τους αρέσει, θα πρέπει να φύγουν και άλλοι να πάρνουν τις θέσεις τους.Εμείς οι άνθρωποι από όλες τις χώρες πρέπει να ενωθούμεΒρισκόμαστε σε μεγάλο πρόβλημα, διότι πολλοί πολιτικοί, που εκλέξαμε και εμπιστευτήκαμε να κυβερνήσουν τις χώρες μας, απέτυχαν.

Κάθε ένας και ο καθένας από εμάς ξεκινά ως μια σιωπηλή άγνωστη φωνή και θα παραμείνει έτσι όσο αγνοούμε την φωνή μας, την καρδιά μας και περιμένουμε μια κρυστάλλινη σφαίρα να μας πει ότι πρέπει να φωνάξουμε.Οι επαναστάσεις κάποτε ήταν τοπικές τώρα είναι παγκόσμιες!Ας μείνουμε ενωμένοι, άνθρωποι. - Μην τα παρατάτε!Ένα από τα ισχυρότερα όπλα μας είναι το Διαδίκτυο και πρέπει να το προστατεύσουμε.Ας μοιράζομαστε πληροφορίες και εμπειρίες.Ο κόσμος αλλάζει, γιατί τον αλλάζουμε.Το οικονομικό σύστημα του κόσμου πρέπει να αλλάξει - και πρόκειται να το αλλάξουμε.Μπορούμε να το πετύχουμε και έχουμε ξεκινήσει.Με εκτίμηση,Hörður Torfason


 https://sites.google.com/site/agonizomaigiatadikaiomatamou

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...