9 Νοε 2012

VILLA RAMMOS ...Η ΟΝΝΕΔ ..ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Φτώχεια καταραμένη!!


Όπως και πέρυσι ο Παπακωνσταντίνου έβαλε ενοικιαστήριο στη βίλα του, η οποία σύμφωνα με κτηματομεσίτες της περιοχής κοστίζει πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, θέλοντας να περάσει απαρατήρητος και να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του...

έβαλε την αγγελία σε ξένη κτηματομεσιτική εταιρία (Elysian Holidays), η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε ξένους τουρίστες, αφού η ιστοσελίδα είναι μόνον στην αγγλική γλώσσα.


Πέρυσι, το ενοίκιο για το πολυτελές σπίτι της Σερίφου ήταν 4.000 ευρώ την εβδομάδα, ώστε να βοηθηθεί να ξεχρεώσει το δάνειο για την απόκτησή του.

Το εν λόγω οίκημα διαφημίζεται στη ιστοσελίδα ως πέτρινο σπίτι το οποίο περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια με ατομικό μπάνιο, τα τέσσερα από τα οποία βλέπουν στη θάλασσα.

Διαθέτει τεράστια βεράντα με θέα στη θάλασσα ενώ ο πάνω όροφος αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλο καθιστικό με τζάκι και ένα δωμάτιο - γραφείο.

Μάλιστα, δίπλα στο πέτρινο σπίτι βρίσκεται μία τεράστια πισίνα με στεγασμένο καθιστικό και μπάρμπεκιου.

ΕΔΩ Η VILLA RAMOS


 


Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες. Οι μέρες που έρχονται ίσως να είναι ακόμα πιο δύσκολες. Ελπίδα, Αισιοδοξία, Χαρά. Συναισθήματα που πλέον δύσκολα παρατηρείς σε ανθρώπους. Παππούδες, Γονείς, Παιδιά χάνουν σιγά σιγά το κουράγιο και την υπομονή τους. 

Προσπαθούν να πιστέψουν στο καλύτερο αύριο αλλά με τον καιρό αδυνατούν. Και όμως η ελπίδα δεν πρέπει να σβήσει. ΕΜΕΙΣ θα φανούμε δυνατοί, ΕΜΕΙΣ θα παλέψουμε για το μέλλον αυτής της ΕΛΛΑΔΑΣ, εμείς θα καταφέρουμε ακόμα και το αδύνατο. 

Σε αυτό πρέπει να πιστέψουμε όλοι γιατί αυτή είναι και η μοναδική ελπίδα μας. Θα στερηθούμε αρκετά πράγματα ακόμη και βασικά αλλά όχι εμείς δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε. Είμαστε νέοι με πολλά όνειρα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να γκρεμίσει το εγώ μας. Ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες εμείς θα τα καταφέρουμε. ΓΙΑΤΙ ? Γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και είμαστε υπερήφανοι. 


 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ 
 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΝΝΕΔ ΤΗΝΟΥ 
 ΒΙΔΑΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ


Σύριζα Τήνου : Στο σπίτι του κρεμασμένου(λαού) δεν μιλάνε για σκοινί 

στις 9:55 μ.μ. .

 Ετικέτες Πολιτικά, Τήνος Τήνος 8 Νοέμβρη 2012

 Δελτίο τύπου



 Με έκπληξη διαβάσαμε στο ηλεκτρονικό τύπο την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ ΤΗΝΟΥ για «τις δύσκολες μέρες που περνάμε». Οι πολιτικοί επίγονοι των Ρέηντζερ και των Κενταύρων, των ομάδων κρούσης τύπου Βουλγαράκη-Μειμαράκη, των Βιρίδιδων και Γεωργιάδιδων, βρήκαν την μέρα να κάνουν την εμφάνισή τους. 


Την μέρα ψήφισης του τρίτου Μνημονίου, όταν μέσα και έξω από τη βουλή η Ελλάδα από άκρη σε άκρη βράζει! Μάλλον ειρωνεύονται και κοροϊδεύουν τον λαό που σηκώνει τον αβάσταχτο σταυρό που αυτοί τους επέβαλαν. Ίσως τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ , δεν έχουν προλάβει να σκεφτούν τι σημαίνει κυβέρνηση Σαμαρά. 


 Να τους θυμίσουμε ότι, αυτή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις συμμετοχής των πολιτικών τους μεντόρων ευθύνονται για περίπου 4.000 αυτοκτονίες , για το 25,1% ή το 1250000 ανέργων μέχρι τώρα, τις δεκάδες χιλιάδες λουκέτα, τους χιλιάδες μετανάστες νέους της ηλικίας του.

Αιδώς Αργείοι

 Επιμέλεια αναρτησης Γιάννης Γούναρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...