6 Νοε 2012

Ο πατέρας για τον γιο του που δολοφόνησαν: «Δεν δέχομαι συλλυπητήρια για τον γιο μου, μόνο συγχαρητήρια»....video...

Έφυγε δολοφονημένος ο ηθοποιός Mohamad Rafea, από τους μισθοφόρους ισλαμοφασίστες της Αλ Κάιντα που χρηματοδοτούν και στηρίζουν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισραήλ, Τουρκία, αραβικά δικτατορικά καθεστώτα.
Τον απήγαγαν, τον βασάνισαν σαν ζώο και τον δολοφόνησαν.
Και η ένοχη σιωπή των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων έχει την ερμηνεία της!
Ένας Παλαιστίνιος της Διασποράς, παιδί πρόσφυγα από το 1948, όταν οι σιωνιστές κατέλαβαν την Παλαιστίνη. Ένας Παλαιστίνιος καλλιτέχνης που θεωρεί και τη Συρία Πατρίδα του, γιατί εκεί γεννήθηκε και έδωσε τον δικό του Αγώνα για την Υπεράσπιση της Συρίας.
Δολοφονήθηκε από τους πράκτορες των Σιωνιστών.
Γιατί;
Γιατί ξεσκέπασε το ρόλο όλων όσων υποστηρίζουν την τρομοκρατία και θέλουν να δουν τη Συρία με σαρία! Μαζί και τα αργυρώνητα ΜΜΕ!
Στο βίντεο, μέσα σε 3 λεπτά ο Mohamad Rafea ξεσκεπάζει τους συνωμότες. Ξεκινάει λέγοντας:
«Πιστεύετε ότι έχουμε επανάσταση εδώ; Όχι έχουμε τρομοκράτες που σκοτώνουν τον αδελφό μου τον στρατιώτη, τον αστυνομικό και όποιον είναι αντίθετος σ’ αυτούς.

Το Al Jazeera και κατά δεύτερο λόγο το Al Arabiya και το BBC στήνουν τα πάντα. Λένε στο Al Jazeera… στην πόλη Batana έχουμε διαδήλωση και…
έχουμε έκρηξη βόμβας με νεκρούς και μετά 10 λεπτά αφού το λένε εκρήγνυται βόμβα και σκοτώνει τους ανθρώπους. Στο website τους γράφουν “αύριο θα έχουμε κάτι καλό για μας στη Δαμασκό” και την άλλη μέρα εκρήγνυται βόμβα στη Δαμασκό και έχουμε νεκρούς.
Οι Άραβες ηγέτες είναι προδότες. Όταν σκοτώνουν οι Ισραηλινοί και οι Αμερικάνοι κόσμο στην Γάζα, την Παλαιστίνη, τη Σομαλία, τη Λιβύη το Αφγανιστάν δεν λένε κουβέντα, εκεί δεν υπάρχουν Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η Συρία είναι ο τελευταίος εχθρός των Αμερικάνων και του Ισραήλ στον Αραβικό κόσμο και οι Άραβες ηγέτες και λαοί, αντί να ενωθούν μαζί μας να πολεμήσουμε το Ισραήλ που κατέλαβε τη γη μας, μας πολεμούν
».
Πάντα μπροστά στις αντιιμπεριαλιστικές διαδηλώσεις. Καλλιτέχνης στρατευμένος στα δίκαια των λαών.
Τραγική φιγούρα ο πατέρας του. Πρόσφυγας, εκδιωγμένος από το σπίτι του, τη γη του από τους σιωνιστές το 1948. Ο Πατέρας αλλά και Παλαιστίνος μετά τη δολοφονία του γιού του δήλωσε:
«Δεν δέχομαι συλλυπητήρια για τον γιο μου, μόνο συγχαρητήρια». Μήνυμα αγώνα εναντίον των ιμπεριαλιστών. Μήνυμα Αντίστασης!
Στην Ελλάδα νεκρική σιωπή και στήριξη των τρομοκρατών της Συρίας. Οι δημοσιογράφοι στην πρώτη γραμμή της παραπληροφόρησης, χυδαίο όπλο των Νατοϊκών συμφερόντων, υποταγμένοι στα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ, λέκιασαν στην υπόθεση της Συρίας το λειτούργημα της δημοσιογραφίας. Ακόμη και η “Washingtonpost” αφιέρωσε ολόκληρο άρθρο για τον Mohamad Rafea (Anti-government gunmen kill prominent Syria-born Palestinian actor in Damascus), εκτός από τους ρουφιάνους Έλληνες δημοσιογράφους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...