8 Ιουν 2013

Aμερικανικά και αγγλικά βομβαρδιστικά εναντίον της Μέρκελ. Θα την τελειώσουν ως τις γερμανικές εκλογές. Το χτύπημα στον Ρεν




Οπως όλα δείχνουν Αμερικανοί και Αγγλοι είναι αποφασισμένοι να τελειώνουν με την Κομισιόν και ειδικότερα με την Μέρκελ και τους αχυρανθρώπους της. Στα πλαίσα αυτά εντάσσεται η επίθεση του ΔΝΤ με την Εκθεση για τα λάθη στο ελληνικό πρόγραμμα, την ευθύνη για τα οποία φέρει η Κομισιόν. Σήμερα έρχεται αρθρογράφος της The Telegraph να μιλήσει ανοιχτά για τις ευθύνες του Ολι-κουράγιο Ελληνες-Ρεν.

Εχουν προηγηθεί δύο "πόρτες" στον Ελληνα πρωθυπουργό από τον Λευκό Οίκο και το Τελ Αβιβ και αυτό γιατί τον θεωρούν φιλογερμανό.

Τα συμφέροντα είναι τεράστια και τα λάθη στην διεθνή πολιτική σκακιέρα κοστίζουν.
Ως τις γερμανικές εκλογές θα κορυφωθεί η επίθεση Αμερικανών και Άγγλων κατά της Κομισιόν και της Μέρκελ με επίκεντρο της Ελλάδα.
Κι αυτό δεν γίνεται καθόλου τυχαία, αλλά με οργανωμένο σχέδιο που περιλαμβάνει μια πρωτόγνωρη επικοινωνιακή αντεπίθεση Αμερικανών και Αγγλων κατά της Καγκελαρίας.
Ιδού τι γράφει o Ambrose Evans-Pritchard στην Telegraph>


«Σαν τους Σπαρτιάτες, τους Θηβαίους και τους Θεσπιείς στα στενά των Θερμοπυλών, οι Έλληνες θυσιάστηκαν για να αγοράσει η συμμαχία χρόνο. «Κανείς δεν έχει παραιτηθεί ή δεν έχει στερηθεί έστω για μια ημέρα τον μισθό του ή δεν έχει υποστεί καμία κύρωση παρά το κατηγορητήριο που εξέδωσε το ΔΝΤ», σημειώνει φωτογραφίζοντας τον Ολι Ρεν.
 
Το χειρότερο από όλα, υποστηρίζει στο άρθρο του, είναι πως τα βασικά συστατικά αυτής της πολιτικής που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό επεισόδιο δεν έχουν διορθωθεί.
«Κάνοντας ελάχιστες μόνο αλλαγές, η Ευρωζώνη επιμένει στο ίδιο μείγμα των αποτυχημένων υφεσιακών πολιτικών», σημειώνει ο Βρετανός αρθρογράφος.

Αυτός που θα πρέπει να πληρώσει αυτή τη φορά, είναι ο Όλι Ρεν, αφού η τρόικα είναι δικό του «παιδί». «Εάν ήταν ο υπουργός Οικονομικών ενός δημοκρατικού κράτους, σίγουρα θα έπρεπε να παραιτηθεί».

 «Σαν τους Σπαρτιάτες, τους Θηβαίους και τους Θεσπιείς στα στενά των Θερμοπυλών, οι Έλληνες θυσιάστηκαν για να αγοράσει η συμμαχία χρόνο.

Αντί για χειροκρότημα, διασύρθηκαν για τις ηρωικές τους προσπάθειες από τους κακά πληροφορημένους Ολλανδούς, Φινλανδούς, Αυστριακούς και Γερμανούς πολιτικούς, οι οποίοι κοίταζαν το δικό τους συμφέρον. Ένα άθλιο επεισόδιο».
Πηγή : http://www.kourdistoportocali.com/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...