30 Ιουν 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕς ΑΙΣΘΗΤΙΚΗς ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑς ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΖΟΥΠΗ

Γράφει η Χρύσα Κουζούπη 

Η Αισθητική σαν επιστημονικός κλάδος, ασχολείται με τη διαμόρφωση κριτηρίων για την αντίληψη και αξιολόγηση του ωραίου. 

Το περιεχόμενο των σπουδών στο τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας αναφέρεται σε επιστημονικά θεωρητικές και εργαστηριακές γνώσεις σύμφωνα με τις οποίες μπορεί να βελτιωθεί η εξωτερική εμφάνιση του προσώπου και του σώματος του ανθρώπου. 

Σκοπός του Τμήματος είναι η σωστή εκπαίδευση και η δημιουργία υψηλής ποιότητας επαγγελματιών αισθητικών, ικανών να εφαρμόσουν σωστά και αποτελεσματικά τις γνώσεις τους, προσφέροντας ασφαλή και κυρίως αποτελεσματική αισθητική.

 Η Αισθητική, όπως είναι γνωστό στην Ανώτατη εκπαίδευση, ασχολείται με την πρόληψη και αντιμετώπιση των δερματολογικών και ενδοκρινολογικών προβλημάτων (μετά τη θεραπευτική αντιμετώπιση της αντίστοιχης ιατρικής ειδικότητας) και ενισχύει την ψυχική ισορροπία του ατόμου.

 Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, η αισθητική γίνεται αποτελεσματικότερη, απαιτεί όμως από τον επαγγελματία Αισθητικό υψηλού βαθμού εκπαίδευση.

 Το περιεχόμενο των σπουδών στο Τμήμα μας είναι έτσι οργανωμένο ώστε να παρέχεται η κατάλληλη εκπαίδευση σε σπουδαστές που θα ασχοληθούν με την ανθρώπινη υγεία ως επιστήμονες επαγγελματίες. 

Ο καθημερινός άνθρωπος που αναγκάζεται να ζητήσει την αρωγή αγωγής της Αισθητικής πρέπει να αισθάνεται ασφάλεια και αυτό επιτυγχάνεται μόνο αν ο -η Αισθητικός είναι επιστημονικά πλήρως ενημερωμένος και υπεύθυνος. 

Το Τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και το Τμήμα του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης είναι τα μόνα σε όλη την Ελλάδα τα οποία παρέχουν πτυχίο Αισθητικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Ανήκουν στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας των αντιστοίχων Τ.Ε.Ι. Το Τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας αποτελεί τη συνέχεια του τμήματος Αισθητικής που ξεκίνησε το 1978 στα τότε Κ.Α.Τ.Ε.Ε. Αθήνας. 

Οι πρώτοι πτυχιούχοι αποφοίτησαν το εαρινό εξάμηνο του σπουδαστικού έτους 1980-81. Μέχρι σήμερα έχουν αποφοιτήσει από το τμήμα Αισθητικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας περίπου 800 άτομα. 

Η Χρύσα στο παραδοσιακό καφενείο οι Μύλοι

Ενα από αυτά τα άτομα είμαι και εγώ

Είμαι η Χρύσα Κουζούπη και είμαι απόφοιτος των Τ.Ε.Ι. Αθήνας του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας 

Έχω εργαστεί για 3 χρόνια σε spa και τώρα μένω μόνιμα στην Σέριφο στην πάνω Χώρα και δουλεύω στο παραδοσιακό καφενείο

 Οι Μύλοι αλλά παράλληλα ασχολούμαι  και με το αντικείμενο που έχω σπουδάσει όσοι και όσες ενδιαφέρονται για την βελτίωση της σωματικής ευεξίας τους αλλά  και της ομορφιάς τους μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο 6946550540 η μέσω face book https://www.facebook.com/chrysa.kouzoupi

Θεραπείες προσώπου και ενυδάτωση που περιλαμβάνει demakigiaz peeling masaz προσώπου και maska 

 .Επίσης κάνω χαλαρωτικό masaz σώματος με αρωματικά έλαια καθώς και αποτρίχωση με κερί ...


Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...