Γράφει και επιμελείται ο Γιάννης Γούναρης
Το παλιό εστιατόριο του Σταύρου του Νικολού ξαναπήρε σάρκα και οστά εύγε στα παιδιά που προσπαθούν να κρατήσουν και την γαστρονομική ταυτότητα του νησιού ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές όσοι επισκεφθούν το νησί ας περάσουν από τήν ΜΑΡΑΘΟΡΙΖΑ
Άνοιξε στα μέσα Ιουνίου και το νέο αυτό παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στην Άνω Χώρα-Σέριφος, υπόσχεται να σας κερδίσει την καρδιά με τα μεζεδάκια του και τα θαλασσινά του.
Η πηχτή, το σύγκλινο με ομελέτα, οι
μαραθοτηγανίτες, η κάπαρη με κρεμμύδι, τα ρεβύθια στα ξύλα αλλά και η
μακαρονάδα του γάμου είναι λίγες από τις λιχουδιές που θα σας σερβίρουν.
Για να ολοκληρώσετε το φαγητό σας, μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γλυκά του κουταλιού που φτιάχνει η μαμά της ιδιοκτήτριας συνοδευμένα με γιαούρτι!
Πηγή : https://www.facebook.com
Το παλιό εστιατόριο του Σταύρου του Νικολού ξαναπήρε σάρκα και οστά εύγε στα παιδιά που προσπαθούν να κρατήσουν και την γαστρονομική ταυτότητα του νησιού ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές όσοι επισκεφθούν το νησί ας περάσουν από τήν ΜΑΡΑΘΟΡΙΖΑ
Άνοιξε στα μέσα Ιουνίου και το νέο αυτό παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στην Άνω Χώρα-Σέριφος, υπόσχεται να σας κερδίσει την καρδιά με τα μεζεδάκια του και τα θαλασσινά του.
Για να ολοκληρώσετε το φαγητό σας, μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γλυκά του κουταλιού που φτιάχνει η μαμά της ιδιοκτήτριας συνοδευμένα με γιαούρτι!
Πηγή : https://www.facebook.com
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου