17 Ιουν 2013

Πολεμικό ανακοινωθέν: ο πόλεμος κυβέρνησης και ιδιωτών εναντίον της ΕΡΤ...video...

Του Δημήτρη Τσιμούρα

Έλα της θάλασσας θεριό
και του πελάγου μπόρα
το φοβερό σκουπιδαριό
να διώξεις απ’ τη χώρα

                        Ν. Γκάτσος
Όταν μια κυβέρνηση κυβερνά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με απειλές, με επιστρατεύσεις, με τρομοκρατία και ΜΑΤ,  με εισβολές και ξύλο, αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με τη Δημοκρατία αλλά και καμιά  επαφή με τη λαϊκή βάση στο όνομα της οποίας υποτίθεται ότι κυβερνά!

Όταν μια κυβέρνηση μεσιτεύει για το γενικό ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, ενώ ταυτόχρονα δανείζεται με επαχθείς όρους στο όνομα του ελληνικού λαού, για να τροφοδοτήσει με αμύθητο πλούτο και πάλι τραπεζίτες και μεγαλοεργολάβους, ενώ εξαθλιώνει το λαό, μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ως επικίνδυνη!

Όταν μια κυβέρνηση ενεργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο αυτοχριζόμενη μάλιστα και ως… «σωτήρας»  του λαού, τότε δεν θυμίζει απλώς χούντα! Είναι χούντα!

Όταν μάλιστα φτάνει στο σημείο να «δολοφονεί» χωρίς τον παραμικρό δισταγμό ακόμα και τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ΕΡΤ, θέλοντας να φιμώσει και όσες φωνές αντιστέκονται κόντρα στην πίεση που τους ασκείται –δίνοντας ταυτόχρονα και συνεχείς εξετάσεις «οσφυοκαμψίας στους λεγόμενους…  «εταίρους»-  τότε μόνο μία επιλογή έχουμε για να σωθούμε από τους λεγόμενους   αυτόκλητους σωτήρες, να βγούμε όλοι μαζί στους δρόμους!

Να βγούμε στους δρόμους όχι μόνο για να συμπαρασταθούμε στους εργαζόμενους της ΕΡΤ αλλά για να απαιτήσουμε την πατρίδα μας,   να πάρουμε τον πλούτο της πίσω, τον πλούτο μας πίσω, την αξιοπρέπειά μας πίσω.

Για να γίνει πραγματικά  ο λαός αφέντης στον τόπο του!
Πηγή : http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...