2 Μαΐ 2017

VIDEO: Τελετή λήξης του επιτυχημένου Νaxos Adventure Rally 2017

Ένα διήμερο γεμάτο από ωραίες εικόνες από κάθε γωνιά της Νάξου έζησαν οι 80 περίπου συμμετέχοντες στο Νaxos Adventure Rally 2017 κατά το διήμερο της διεξαγωγής του στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.
Στο 1ο και πολύ επιτυχημένο ράλι, συμμετείχαν και δυο κορυφαία ονόματα στο χώρο, όπως είναι ο Αυστραλός Adam Riemann και ο 5 φορές πρωταθλητής Ελλάδας Βασίλης Ορφανός.
liksi Naxos Adventure Rally 7
Την Κυριακή το βράδυ οι διοργανωτές πραγματοποίησαν εκδήλωση λήξης του Νaxos Adventure Rally 2017, όπου όλοι μίλησαν για τις εντυπώσεις τους από τη διεξαγωγή του...
liksi Naxos Adventure Rally 3
Adam Riemann: Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Ευθύμη. Ευθύμιε σε ευχαριστώ που με έφερες σε αυτό το μαγικό νησί. Ερωτεύτηκα την Ελλάδα, τη Νάξο, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της. Ήσασταν τόσο φιλόξενοι για μένα παρά το γεγονός ότι είμαι εδώ μόνο για λίγες ημέρες. Η βόλτα με τις μηχανές στη Νάξο ήταν υπέροχη! Από ότι είδα, το νησί είναι ένα θαυμάσιο μέρος! Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο με αγώνες, έχω συμμετάσχει σε πολλά ράλι και σε πολλές μεγάλες εκδηλώσεις, αλλά αυτό που έγινε στη Νάξο ήταν μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις που έχω πάρει μέρος. Ευθύμιε θέλω να σου δώσω ένα μεγάλο χειροκρότημα, σε σένα και σε όλη σου την ομάδα... Διοργανώσατε μια φανταστική εκδήλωση στην οποία πέρασα υπέροχα... δεν ξέρω τι να πω... το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά που επισκέπτομαι την Ελλάδα και τη Νάξο. Θα επιστρέψω σίγουρα από την Αυστραλία και θα σας επισκεφτώ και πάλι.
liksi Naxos Adventure Rally 1
Βασίλης Ορφανός: Ευχαριστώ όλους για την καταπληκτική φιλοξενία. Συνάντησα ένα όμορφο νησί, με όμορφους ανθρώπους. Είδα όμορφα τοπία, μνημεία και εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα από τον κούρο και τη φιλοξενία των ανθρώπων. Ωραίες εικόνες και άνθρωποι με θετική αύρα. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει και συνέχεια στη Νάξο και γιατί όχι να μην κάνουμε στο νησί και ένα παγκόσμιο αγώνα...
Ο πρόεδρος της ΛΕΜΟΝ Δημήτρης Συρίγος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διεξαγωγή του Νaxos Adventure Rally 2017 ευχαριστώντας ιδιαίτερα το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και όλους όσοι "αγκάλιασαν" και στήριξαν το rally.
O Adam Riemann προσέφερε dvd από αγώνες του, "Spirit of Adventure" στη μοναδική γυναίκα που συμμετείχε στο ράλι, στον Χάρη που έκανε διαδρομή με enduro και street μηχανή και στον Ευθύμιο Αλιμπέρτη.
liksi Naxos Adventure Rally 14
Ο Βασίλης Ορφανός δώρισε ένα βιβλίο του στο μέλος του Δ.Σ. της ΛΕΜΟΝ Κυριάκο Κουκά, ο οποίος και τον προσκάλεσε να συμμετάσχει στο Νaxos Adventure Rally 2017.
Η βραδιά περιελάμβανε και κλήρωση με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που προσέφερε ο επιχειρηματίας, Νίκος Σέργης (Οπτικά ORASIS).
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της παραλίας Νάξου και στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν εδέσματα που είχε ετοιμάσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Πηγή : http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...