2 Ιουν 2013

LUDENS LABS ...SERIFOS


 
ΚΛΕΙΣΤό ΓΡάΜΜΑ ή ΑΝΟΙΧΤό ΒΙΒΛίΟ; ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ και ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ κάθε χρόνο εδώ και 6 χρόνια, με τη Βίκυ Θεοδωροπούλου.
Δουλεύοντας πάνω στο δικό μας μυθιστορηματικό γρίφο ενώ ταυτόχρονα σκαλίζουμε κλασσικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ελπίζουμε να καταλήξουμε με ένα παιδεμένο χειρόγραφο και με αρκετές παρατηρήσεις για την περιπέτεια της γραφής η οποία, αντίθετα με ό,τι κυκλοφορεί, δεν νομίζουμε πως είναι ανοιχτή σε όλους.

Και εκεί προς το τέλος του κάθε κύκλου, ο κύκλος για μία βραδιά ανοίγει. Που σημαίνει πως υποδεχόμαστε προσκεκλημένο συγγραφέα και φίλους συνδαιτυμόνες, σε μια κουβέντα που έχει αφορμή ένα φρέσκο βιβλίο του, αιτία τη δική μας συγγραφική περιπέτεια και αιτιατό τη γνωριμία μας με κάποιον που βράζει στην εμπειρία της έκδοσης.

Όλα αυτά ακολουθούν την αυστηρή agenda ludens που σημαίνει κάτι να τσιμπάμε και μπλα μπλα μέχρι τελικής πτώσης. Αν ακολουθηθεί και η ludens οδηγία χρήσης – το σύνθημα θέλω να είμαι στα μαζί σας αυτή τη βραδιά στο ludenslabs@gmail.com ή στο 6947544423 - για όλους θα βρεθεί μία θέση στο φιλόξενο Sous Sol [Βείκου 6 στην Ακρόπολη]. Οι πολυθρόνες θα είναι πιασμένες από την ομάδα που χτυπιέται εδώ και τρισήμιση μήνες σε λευκά χαρτιά, χωρίς καλεσμένους.


http://www.ludenslabs.com/?page_id=50&lang=gr

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...