12 Μαρ 2024

Συνεδρίαση Λιμενικού ταμείου με πρώτο θέμα τον προϋπολογισμό 2024


Με τηλεδιάσκεψη η παρουσία των εκπροσώπων Σερίφου, Κέας και Κύθνου

Στην αίθουσα συνεδριάσεων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (11/3) η συνεδρίαση του Λιμενικού ταμείου Σύρου. Αρκετά θέματα συζήτησης συμπεριλάμβανε η συνεδρίαση, με πρώτο απ όλα την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2024. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε Δια Ζώσης αλλά και με τηλεδιάσκεψη για τους εκπροσώπους των νησιών Κέας, Κύθνου και Σερίφου.

Στα γραφεία του Λιμενικού ταμείου από το 15μελές Δ.Σ βρέθηκε ο πρόεδρος Κωνσνταντίνος Γαβιώτης, ο αντιπρόεδρος Φραγκίσκος Βακόνδιος και τα τακτικά μέλη Ιωάννης Μαραγκός, Κανδιώ Μαραγκού και Αικατερίνη Ρώτα.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Κωνσταντίνος Γαβιώτης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των υπολοίπων νησιών, πως θα είναι δίκαιη η κατανομή δαπανών από τα έσοδα των προγραμμάτων, ανάλογα με την κατανομή πολιτών σε κάθε νησί, ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι, με τον προϋπολογισμό να περνάει ομόφωνα. Μάλιστα ο ίδιος τόνισε μέσω τηλεδιάσκεψης πως πρέπει όλοι να είναι μια ομάδα, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν επιτρέπεται κάποιος Δήμαρχος νησιού να πηγαίνει κάπου χωρίς να το γνωρίζει ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου. «Είμαστε όλοι μαζί για το καλό όλων», ήταν το μήνυμα που πέρασε ο Κώστας Γαβιώτης.

Στο δεύτερο σκέλος της ημερήσιας διάταξης υπήρχαν πολλά θέματα συζήτησης, με σημαντικότερα από αυτά, ο ορισμός εκπροσώπων για συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων για τις περιοχές αρμοδιότητας του λιμεναρχείου Σύρου και λιμενικών σταθμών Κέας, Κύθνου και Σερίφου και η συγκρότηση επιτροπής που αφορά την χορήγηση αδειών εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν και ή έγκριση χορήγησης παράτασης χρονικής διάρκειας του έργου Επιστρώσεις παραλιακού δρόμου και κρηπιδωμάτων, κατασκευή ραμπών πρόσδεσης και δικτύου φωτισμού λιμένα Μέριχα στην Κύθνο.

Πηγή : https://www.logotypos.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...