11 Μαρ 2024

Δήμος Κύθνου Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα συσταθεί και επίσημα η Επιτροπή Αγώνα, θα συνεχίσουμε ενωμένοι.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η προσπάθεια να αποτρέψουμε την προοπτική εγκατάστασης των ανεμογεννητριών μας ενώνει σε έναν κοινό αγώνα. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Αφορά το μέλλον του τόπου μας. Ο Δήμος Κύθνου έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες, όμως οι μεγάλες μάχες θα δοθούν με συλλογικούς αγώνες. Οι Θερμιώτες όταν παλεύουμε με ομοψυχία θέτοντας κοινούς στόχους μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.
Ο Δήμος μας στο πλαίσιο αυτό, παίρνει άμεσα την πρωτοβουλία να ενώσει την Διοικητική Αρχή με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Κοινωνικούς Φορείς και όλους τους κατοίκους του νησιού που θέλουν να συμμετάσχουν στην κοινή προσπάθεια σε μια Επιτροπή Αγώνα που σκοπό θα έχει να αποτρέψει την καταστροφή.
Απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα σε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν για να συστήσουμε την Επιτροπή Αγώνα στα πρότυπα που το έκαναν πετυχημήνα και τα άλλα νησιά. Η Επιτροπή θα πρέπει να απαρτίζεται από τον Δήμαρχο, τον Έπαρχο, έναν αντιδήμαρχο, έναν εκπρόσωπο της μειοψηφίας, από εκπροσώπους των Συλλόγων και των Κοινωνικών φορέων, καθώς και από συμπατριώτες μας, εκπροσώπους των κατοίκων, με επιστημονικές γνώσεις πάνω στα ζητήματα που έχουν προκύψει. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Δήμου στο τηλέφωνο 2281336105 ως την Παρασκευή.
Η Επιτροπή θέλουμε να αντικατοπτρίζει την ενωτική διάθεση όλων μας, να αντανακλά την ανάγκη συλλογικής δράσης και να προτάσει το συμφέρον του τόπου μας πάνω απ' όλα. Ο Δήμος μας έχει αποφασίσει να δράσει δυναμικά. Προχωράμε αποφασιστικά μπροστά αφουγκραζόμενοι το μέλλον του τόπου μας και το αύριο των παιδιών μας.
Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα συσταθεί και επίσημα η Επιτροπή Αγώνα, μέχρι τότε θα προταθούν τα πρόσωπα και θα συνεχίσουμε ενωμένοι.
Πηγή : 

Δήμος Κύθνου


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...