25 Μαρ 2024

Δήμος Σερίφου Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!».

φωτοDaniel Simaku

25η Μαρτίου στη Σέριφο.
Με λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα την περιφορά της εικόνας της Μεγαλόχαρης, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη!
Περί ώρα 10:00 έγινε η επίσημη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου!
Παρόντες ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι εκπρόσωποι της αστυνομίας του λιμενικού σώματος και της πυροσβεστικής υπηρεσίας!
Μετά το πέρας της δοξολογίας ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο και έπειτα η παρέλαση των μαθητών των σχολείων!

Η Επανάσταση του 1821 αποτελεί διαχρονικό ορόσημο ηρωισμού που δεν παύει να εμπνέει τις προσπάθειες όλων μας απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις. Εμείς οι Έλληνες, διαθέτουμε το θάρρος και την ωριμότητα να διδαχθούμε από το παρελθόν αλλά και την αυτοπεποίθηση να αναμετρηθούμε με τις προκλήσεις του μέλλοντος. 

φωτοDaniel Simaku

Οφείλουμε να αγωνιζόμαστε, να υπερασπιζόμαστε τις θεμελιώδεις αρχές της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, έχοντας διαχρονικό χρέος να θυμόμαστε ότι τα δημοκρατικά κεκτημένα για τα οποία θυσιάστηκαν οι ήρωες μας, δεν είναι δεδομένα και απαιτείται  εγρήγορση και  διαρκής επαγρύπνηση από όλους μας, για τη διαφύλαξή τους.

φωτοDaniel Simaku


Έχουμε καθήκον να φανούμε αντάξιοι όλων εκείνων που επαναστάτησαν, πολέμησαν, μάτωσαν και υπέφεραν για να αναπνέουμε σήμερα ελεύθεροι όλοι εμείς.

φωτοDaniel Simaku

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!».

Χρόνια πολλά σε όλους!
Και του χρόνου με υγεία!!





Πηγή : 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 


to synoro blog

1 σχόλια:

  1. Μπραβο στο πατερ δανιηλ για τις φωτο!!!ειναι ο πατερ της καρδιας μου !!!🙏

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...