30 Μαρ 2024

Με 4 πλοία απο τον Απρίλιο η Σέριφος


Ξεκίνησε και φέτος αρκετά γρήγορα η σεζόν για τις Δυτικές Κυκλάδες  για το 2024, μια σεζόν που κατά την άποψη μας θα είναι καλύτερη από την περυσινή που ήταν χρονιά ρεκόρ.

Καθημερινά δρομολόγια από χθες 29/3/24 αφού το EXPRESS JET( το πρώην SIFNOS JET) ξεκίνησε δρομολόγια από Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο, Σαντορίνη, Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Πάρο, όπου και διανυκτερεύει και επιστρέφει την επόμενη από τα ίδια νησιά, αλλά συγχρόνως τα ίδια δρομολόγια εκτελεί και το SUPER JET που ξεκίνησε δρομολόγια στις 21 Μαρτίου.Τα δύο ταχύπλοα δηλαδή κάνουν το ίδιο δρομολόγιο το ένα ανεβαίνει και το άλλο κατεβαίνει με διανυκτερεύσεις σε Πάρο και Πειραιά εναλλάξ.


Στις 5 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει  καθημερινά δρομολόγια το μεγάλο ταχύπλοο που παίρνει και αυτοκίνητα CHAMPION JET1 Πειραιάς, Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, και επιστροφή.


Από 16 Απριλίου σύμφωνα με τις μηχανές αναζήτησης εισιτηρίων στο ίντερνετ ξεκινά δρομολόγια και το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΝΕΜΟΣ 3 δρομολόγια την εβδομάδα από Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, από Πειραιά διανυκτέρευση στην Μήλο και επιστροφή την επόμενη.


Στην γραμμή φυσικά όλο το έτος το Ε/Γ-Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ από Πειραιά για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο και Σαντορίνη.Άρα λοιπόν εκτός απροόπτου τον Απρίλιο τέσσερα πλοία στην γραμμή δύο συμβατικά και δύο ταχύπλοα.

Επίσης φέτος δεν αποκλείεται να δούμε πλοίο(ή πλοία) και από το Λαύριο.



Πηγή : https://kaipoutheos.gr/

to synoro blog

1 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...