4 Νοε 2012

ΞΕΥΤΙΛΕς ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕς

 
ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ !!!
Εκεί που πήγαινα να πληρώσω έναν λογαριασμό της ΔΕΗ μέσω της υπηρεσίας Web Banking της AlphaBank, στο μενού "πληρωμές" αντί για να πατήσω το "Δημοσιου-Ταμιών" κατα λάθος πήγε ο κέρσορας στο "Λοιπές εταιρίες". Κατά μεγάλη μου έκπληξη είδα την "εταιρία ΠΑΣΟΚ" να έχει λογαριασμό καταχωρημένο για τη διευκόλυνση των μελών-φίλων του.
 
 
Δεν φτάνει που μας έκαψαν ως κρατος και ως ανθρώπους, δεν φτάνει που μαζί με τους υπόλοιπους προδότες συγκυβερνήτες και μη, μας έχουν πιεί το αίμα τοσα χρόνια... τώρα πια μας διευκολύνουν να τους κάνουμε και δωρεούλες για να ξεχρεώσουν τα χρέη τους προς το κράτος που τόσα χρόνια εμείς τους τα δίναμε και αυτοί τα έτρωγαν...


Γιατί βρε παιδί μου, έτσι όπως έχει γίνει η ζωή μας με το λίγο χρόνο που μας απομένει ελεύθερος, και με την αύξηση της τιμής της βενζίνης, που να τρέχουμε στις τράπεζες για να τους τα στείλουμε... Για εμάς φροντίζουν τελικά !!!
Μα δεν υπάρχει τσίπα επάνω τους καθόλου... πρέπει να το πάρουμε απόφαση, φαίνεται άλλωστε παντού πλέον. Αλλά το πιο απίστευτο απ' ολα είναι οτι υπάρχει ακόμα κοσμος που τους στηρίζει... αυτό με εξοργίζει ακόμα περισσότερο !!!
http://www.katohika.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...