4 Νοε 2012

«Εφεδρεία» του συστήματος η Χρυσή Αυγή

 
 
Την εκτίμηση ότι «το σύστημα έχει εφεδρείες», οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν το επόμενο διάστημα και εκλογικά, διατύπωσε χθες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα (φωτογραφία) αναφερόμενη στη Χρυσή Αυγή.
Οπως εξήγησε η κ. Παπαρήγα, το κόμμα της Χρυσής Αυγής θα λειτουργήσει καταλυτικά μεταξύ των δύο πόλων που φαίνεται να δημιουργούνται, δηλαδή της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο την αποδυνάμωση του λαϊκού κινήματος. 
 
 
«Αυτοί που ψήφιζαν Χρυσή Αυγή θα κληθούν να ψηφίσουν τη ΝΔ για να υπάρχει μονοκομματική κυβέρνηση της ΝΔ ή η ΝΔ να έχει μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που να μην εξαρτάται από συμμαχίες και να μην κινδυνεύει αυτή η πλειοψηφία από το αν κάποιος ή κάποιοι βουλευτές δεν ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο ή ένα άρθρο», τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ.
«Και η άλλη πλευρά είναι η εξής: Ενισχύστε μια αριστερή κυβέρνηση για να μη δυναμώσει η Χρυσή Αυγή. Αρα προοδευτικοί άνθρωποι, αριστεροί, κομμουνιστές ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ για να σας γλιτώσει από τη Χρυσή Αυγή». 
 
 
Οπως είπε η κ. Παπαρήγα, αυτό «το έχουμε δει και σε προηγούμενες εκλογές στη Γαλλία, όταν χρησιμοποιήθηκε το κόμμα του Λεπέν για να ξαναβγεί ο Σαρκοζί. Αυτά είναι δοκιμασμένα σενάρια σε πολλές χώρες, πώς δηλαδή χρησιμοποιείται από δυνάμεις του συστήματος με διαφορές στη διαχείριση ή διαφορές προέλευσης για να υφαρπάξουν και να εκβιάσουν τον λαό πώς θα ψηφίσει στην κάλπη».
 
 
 
Η ίδια προέβλεψε ότι όποια μέτρα έχουν ληφθεί έως τώρα στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να υπάρχουν ενώ σε αυτά θα προστεθούν και άλλα. Εξάλλου, ως προοπτική για την Ευρωπαϊκή Ενωση ανέφερε ότι είτε θα γίνει μια ομοσπονδία είτε θα διασπαστεί και θα προκύψουν νέες συμμαχίες. 
 
 
 http://www.tanea.gr/
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...