3 Μαΐ 2017

«ΚΛΕΙΝΕΙ» η ΕΠΣ Κυκλάδων αν δεν επιχορηγηθεί... Ώρα ''0'' στα οικονομικά της

Στο απροχώρητο έχουν φτάσει τα οικονομικά της ΕΠΣ Κυκλάδων, με τα μέλη του Δ.Σ. να είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν ακόμη και στην αναστολή της λειτουργίας της.
Συγκεκριμένα στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων στη Σύρο, συζητήθηκε η δεινή οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η Ένωση, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχει εισπράξει την παραμικρή επιχορήγηση από την ΕΠΟ, με αποτέλεσμα όλα τα έξοδα (2500-3000 μισθοί – λειτουργικά έξοδα) να πληρώνονται από τις τσέπες των μελών της και ειδικά του ίδιου του προέδρου κ. Ειρηναίου Φρέρη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου  να παραμείνει λειτουργική η ΕΠΣΚ, έχει διαθέσει αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Όπως είναι φυσικό όλη αυτή η κατάσταση κρίνεται ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί με τα μέλη της διοικήσεων να προχωρούν στην απόφαση σύνταξης  μίας επιστολής διαμαρτυρίας – προειδοποίησης προς την ΕΠΟ, η οποία θα αναφέρει ότι, εάν δεν υπάρξει άμεση χρηματοδότηση μέχρι της 15/5/2017 της ΕΠΣ Κυκλάδων από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τότε αντιπροσωπεία θα μεταβεί στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου θα παραδώσει τη σφραγίδα και τα κλειδιά, πράγμα που αυτομάτως σημαίνει αναστολή της λειτουργίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η άρνηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να χρηματοδοτήσει τα Final Four, όπως και η έλλειψη ορατής λύσης εύρεση πόρων.
Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο πολύπλοκα, καθώς ακόμα και να θέλει να δώσει λύση η ΕΠΟ, αυτό είναι κάπως δύσκολο, αφού λόγω της προσωρινής διοίκησης και των χρεών της, οι λογαριασμοί της έχουν παγώσει με αποτέλεσμα να έχουν παγώσει τα πάντα γύρω από τα οικονομικά της.
Πηγή : http://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...