10 Ιουλ 2013

Τα παιδιά είναι πολύ δυνατά άλλα θέλουν δουλειά για να κάνουν κάτι καλό!!


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΙΕΡΑΠΟΛΙΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1999

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σάββατο 06-07-2013 διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ιεράπολις Αιγάλεω με την ομάδα του Α.Ο. Σερίφου στο γήπεδο του νησιού παρουσία πολυάριθμων κατοίκων και παραθεριστών.

Πριν τη διεξαγωγή του αγώνα απηύθυναν χαιρετισμό και απονεμήθηκαν στην ομάδα της Σερίφου εκ μέρους της ομάδας της Ιεράπολις τιμητικές πλακέτες, στο Δήμαρχο του νησιού κ. Αντώνη Αντωνάκη από τον πρώην Αντιδήμαρχο Διοίκησης & Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω κ. Γεώργιο Κοσμίδη ο οποίος και συνόδευσε την αποστολή, στον πρόεδρο του Α.Ο. Σερίφου κ. Σάββα Ράμπια από τον πρόεδρο των παλαιμάχων Ιεράπολις κ. Εμμανουήλ Προεστάκη και στον αρχηγό της ομάδας της Σερίφου κ. Ανδρέα Βαλσαμάκη από τον επίτιμο πρόεδρο της Ιεράπολις κ. Νίκο Μαρτίνο.

Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Σερίφου ευχαρίστησαν τη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές των παλαιμάχων Ιεράπολις για τη φιλική συνάντηση των δύο ομάδων που είχε σαν σκοπό την αδελφοποίηση των ομάδων.

Στο 70 λεπτό του αγώνα και ενώ το σκόρ για την ιστορία ήταν 3-1 υπέρ του Α.Ο. Σερίφου με γκόλ των Κοσμά Παρρίση, Κοσμά Βαλσαμάκη και Παναγιώτη Αντωνάκη και Κώστα Ζαμπέτα από την ομάδα της Ιεράπολις, ο αγώνας διεκόπη οριστικά λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Σερίφου Ανδρέα Βαλσαμάκη.

Επενέβησαν σωτήρια για τη ζωή του ο γιατρός του αγώνα, όπως και ο γιατρός κ. Κοσμίδης που βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδος της Ιεράπολις. Ο ποδοσφαιριστής διεκομίσθη αρχικά με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Ιεράπολις εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Σερίφου. 


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΕΡΑΠΟΛΙΣ

Τσιαντούλας, Κουρούβανης, Προεστάκης, Ματσούκης, Κανελλόπουλος, Ζαμπέτας, Σαλίδης, Πάγκας, Κολοκοτρώνης, Πρίνος, Σάμιος, Βαζουράκης, Γοργάκης, Σπάρος, Μιχαλάτος, Χρήστου, Μπουρέκας, Σταματόπουλος.
Προπονητής: Γρηγοριάδης Γιάννης.

Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ

Μουστάκας Μ., Γούναρης, Μποφίλιος, Μουστάκας Σ., Ράμπιας, Γερουτάρης, Μαγουλάς, Ρεβίδης, Παρρίσης, Βαλσαμάκης Κ., Βαλσαμάκης Α., Αντωνάκης, Γαβριήλ, Χρυσολορής, Μουστάκας Α., Λιβάνιος, Αξιώτης, Μάντικας.
Προπονητής: Παλαιός Μιχάλης.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Βιτώριος.

Επίσης ο κύριος Σαλίδης Χρήστος είπε λίγα  λόγια  για τις εντυπώσεις του απο το νησί και για την προσπάθεια του Α.Ο.Σερίφου

Σας άρεσε η Σέριφος
  • οκ........εγώ προσωπικά τη λατρεύω!! αλλά αν κατάλαβα άρεσε και στους υπολοίπους
    αν και ήθελε πιο πολύ χρόνο!
  • κάνουν αυτοδιαχείριση
    και αυτό από μόνο του σήμερα είναι  καταπληκτικό και μοντέλο επιβίωσης

    Η ομάδα της Ιεράπολις στην ταβέρνα το Αλώνι

    Τι μήνυμα θέλετε να τους στείλετε


  • εγώ αυτό που έμαθα και συγκλονίστηκα λόγω επαγγέλματος είναι πως δεν υπάρχει γυμναστής στο νησί!!! απίστευτο το 2013 ...............τα παιδιά είναι πολύ δυνατά άλλα θέλουν δουλειά για να κάνουν κάτι καλό!! ο προπονητής ίσως μπορέσει να κάνει δουλίτσα με λίγη υπομονή

  • πάντως υπάρχει μεγάλη θέληση από τα παιδιά για αυτό που κάνουν και ειναι συγκινητικό
    μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω
Πηγή : 

to synoro blog

1 σχόλια:

  1. Γυμναστές στο νησί υπάρχουν... Έχει ενδιαφερθεί κάποιος έτσι ώστε να ενταχθεί ένας στην ομάδα;
    Μπορεί ναι αλλά να πήρε αρνητική απάντηση αλλά μπορεί και όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...