27 Ιουλ 2013

Τα "λαικά παιδιά" νέας κοπής, τα τζιναβωτά, που έχουν πιάσει τα γιοφύρια στη πολιτική, τα ΜΜΕ, τη σόου μπιζ


Δεν φτάνει που απολαμβάνουν μια χλιδάτη ζωή σε πολυτελείς βίλες, με θαλαμηγούς, ακριβά και ιδιαίτερα γούστα, γορίλες, και δημοσιότητα, συνήθως αντιστρόφως ανάλογη με την ασημαντότητά τους, επιδιώκουν να περνιούνται και για “λαικά παιδιά”, ο περίφημος “μέσος άνθρωπος” που  είναι και της μόδας αυτές τις μέρες.

“Λαικά παιδιά” με εκατομμύρια σε λογαριασμούς εντός και εκτός της χώρας και μια ζωή που δεν μπορεί ούτε καν να την ονειρευτεί ο πραγματικός μέσος άνθρωπος.


Οι πιο πολλοί από  τα συγεκριμένα λαικά παιδιά “φτιάχτηκαν” έπειτα από συμβιβασμούς και συνθηκολογήσεις στην προσωπική τους ζωή που είναι έξω και πέρα από το ρεπερτόριο του μέσου ανθρώπου- άνδρα και γυναίκας.  

Στις πιο πολλές περιπτώσεις το “μυστικό” της επιτυχίας, η συνταγή, είναι η ίδια και διαχρονική καθώς ξεπροβάλουν δυο-δυο πίσω από τους θάμνους των φτηνών μοτέλ της Αθηνών-Λαμίας.  Αυτά τα “λαικά παιδιά” που τα ενώνει το “σιωπηλό ποτάμι” πρωταγωνιστούν στη πολιτική, τα μήντια, την σόου μπιζ.


Κάποιοι από δαύτους επιχειρούν πέρα από το να διαμορφώνουν συνειδήσεις ακόμη και να κυβερνήσουν την χώρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα νεαρού πολιτικού ο οποίος εμφανίστηκε στην πολιτική ζωή του τόπου χάρη στο σκίρτημα που προκάλεσε σε γηραιότερο στέλεχος του συγκεκριμένου χώρου. 

Τα “λαικά παιδιά” νέας κοπής επιχειρούν να ξεπεράσουν το αρχέτυπο “Νίκος Κούρκουλος”, επί το αδιστακτικότερο (αδίστακτοι με κότερο) και δεν κολώνουν πουθενά. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι ήρωές μας, αφού πρώτα δώσουν κώλο στη συνέχεια δίνουν συνεντεύξεις περιγράφοντας το φοβερό προσωπικό τους success story  και το πόσο σκληρά εργάσθηκαν (θα περάσουμε πρώτα από Καβάλα) για να φτάσουν ως εδώ. Ε, ο ξιπασμός και η υποκρισία δεν έχουν όρια. 

Ολος αυτός ο συρφετός των λαικών παιδιών επιχειρεί με κάθε μέσο να συντηρήσει τον μύθο του ενώ κάποιοι από δαύτους έχουν προσλάβει και μανατζαρέους οι οποίοι φροντίζουν το ατσαλάκωτο του προφίλ τους!

Μόνο που σε ορισμένες περιπτώσεις η  ξιπασιά σε συνδυασμό με την αμορφωσιά δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέηλ σουργελοποίησης.
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...