8 Ιουλ 2013

Αγριο ξεκαθάρισμα λογαριασμών με το ΕΘΝΟΣ να "εκτελεί" τους Κυριάκο Γριβέα-Παπανδρέου μιλώντας για διασπάθιση 500 εκ. ευρώ!



Ενα άγριο ξεκαθάρισμα λογαριασμών βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα καθώς η Τρόικα και η Blackrock που επέστρεψε για τον νέο γύρο σφίγγουν τα λουριά στο εγώριο πολιτικoεπιχειρηματικό σύστημα, το οποίο δίνει αγώνα επιβίωσης με στόχο "ο θάνατός σου η ζωή μου".

Στα πλαίσια αυτά η αποκάλυψη του Εθνους της Κυριακής για τον "άνθρωπο μυστήριο" Κυριάκο Γριβέα, τις εταιρείες του, την σχέση του με τους Παπανδρέου:"Aν και στα νιάτα του ο κ. Γριβέας ήταν οργανωμένος στην ΟΝΝΕΔ, θεωρούσε ότι το χρήμα δεν έχει χρώμα. 

Οι τρεις οικογένειες (Γριβέα, Νίκου και Αντρίκου Παπανδρέου) ήρθαν πολύ κοντά και έκαναν στενή παρέα. Μάλιστα κάποιες φήμες, που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, έφεραν τους τρεις άνδρες, τον Κυριάκο, τον Ανδρίκο και τον Νίκο, να συνεργαζονται στενά σε διάφορα projects...", σημειώνει η εφημερίδα κάτω από τον τίτλο "Δικαστικό πόρισμα καταπέλτης για τον Κυριάκο Γριβέα. Στοιχεία σοκ από την αρχή κατά του ξεπλύματος. ΠΑΡΤΙ 500 ΕΚ. ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ".

Τώρα αν μέσα από τα ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ, Βενιζέλος επιχειρεί να στείλει μήνυμα "Κορυδαλλού" στην οικογένεια Παπανδρέου, η ο Γιάννης Στουρνάρας "σημαδεύει" τους αντιπάλους του, θα το διαπιστώσουμε σύντομα.

Στις αμέσως επόμενες σελίδες, η ίδια εφημερίδα-το ΕΘΝΟΣ-παρουσιάζει "το μακρύ καλοκαίρι του Γιώργου", ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές του από την Σέριφο. Γράφει η εφημερίδα>
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...