14 Φεβ 2017

Πιο φτηνά επί πενθήμερο το ταξίδι την Καθαρά Δευτέρα στην Ανδρο . Δικαίωση του Εν Άνδρω…

Με αυτό το κείμενο που υποστήριξαν οι αναγνώστες του Εν Ανδρω ζήτησαν να μειωθούν τα εισητήρια το τετραήμερο της Αποκριάς και  το  πέτυχαν http://enandro.gr/oikonomia/2975-
Κύριοι η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους. Παράλληλα είναι και morte season τουριστικά. Αυτό σημαίνει ότι σε όλα τα δρομολόγια δεν παρατηρούνται πληρότητες και πάντα υπάρχουν κενές θέσεις. Όμως τα πλοία πηγαινοέρχονται κανονικά.
Ο χειμώνας στο Αιγαίο είναι σκληρός. Τα νησιά δοκιμάζονται και από ακραία καιρικά φαινόμενα και από μια πρωτοφανή μείωση κίνησης ανθρώπων και αγαθών.Οι δείκτες φέτος είναι αρνητικοί σε σύγκριση με άλλες χρονιές και σεις το γνωρίζετε καλά. Σε λίγες μέρες έρχεται το πρώτο «καλό» τετραήμερο του 2017. Αυτό της Καθαρής Δευτέρας. Νωρίς φέτος με τον καιρό, όχι στα καλύτερα του.
Οι νησιώτες το περιμένουν «ως μάνα εξ ουρανού» για να κινηθεί κάπως, η τοπική οικονομία. Το ίδιο και όσοι θέλουν να μετακινηθούν στους τόπους καταγωγής τους ή για λόγους αναψυχής.
Χρήματα δεν περισσεύουν και η κατάσταση είναι γνωστή  σε όλους. Ούτως η άλλως, τα πλοία σας θα ταξιδέψουν. Θέσεις υπάρχουν:
Κάντε την υπέρβαση και από Παρασκευή (24.2) μέχρι Τρίτη (1.3) μειώστε τις τιμές  των εισιτηρίων, σε επιβάτες και αυτοκίνητα.
Θα σας συγχαρούν όλοι και σεις δεν πρόκειται να χάσετε. Αντίθετα η διάδοση της πληροφορίας και το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης, μόνο μελλοντικό όφελος θα έχει. Σαν κοινωνική προσφορά, είναι μια εφαρμόσιμη πράξη.
Οι νησιώτες, σας έχουν δείξει την αγάπη τους. Ανταποδώστε την έμπρακτα και ουσιαστικά…
 εν Άνδρω
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...