13 Φεβ 2017

Αγώνα Trail Running και Διεθνές Συνέδριο Yoga αναμένεται να φιλοξενήσει φέτος την άνοιξη η Αμοργός

Στην κατεύθυνση των εναλλακτικών, αλλά και ποιοτικών μορφών τουρισμού, αμβλύνοντας την εποχικότητα, φαίνεται να προχωρά για τη φετινή χρονιά η Αμοργός, φιλοξενώντας ιδιαίτερες εκδηλώσεις, με άξονα τη μοναδική ομορφιά, αλλά και ενέργεια του νησιού.
Δύο σημαντικές διοργανώσεις, στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, αναμένεται να φιλοξενήσει φέτος την άνοιξη το νησί της Αμοργού, με τους τοπικούς φορείς να στοχεύουν σε μία άμβλυνση της εποχικότητας, φιλοξενώντας εκδηλώσεις και events, τα οποία τείνουν να προσελκύουν ιδιαίτερα, αλλά και ποιοτικά είδη επισκεπτών.
Ο λόγος για τη διοργάνωση του πρώτου πανελληνίως Διεθνούς Συνεδρίου Yoga (International Yoga Convention), αλλά και της πρώτης αθλητικής διοργάνωσης trail running στο νησί, το Amorgos Trail Challange.
Ιδανικός προορισμός δραστηριοτήτων ευεξίας
Παρά το γεγονός, ότι στις ευρωπαϊκές και όχι μόνο χώρες, η διοργάνωση συνεδρίων με επίκεντρο την ευεξία, αποτελεί καθιερωμένη, πλέον, πρακτική, στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος τομέας συνεδρίων βρίσκεται ακόμη σε εμβρυακό στάδιο.
Με βάση τα παραπάνω, το νησί της Αμοργού γίνεται ο πρώτος προορισμός στην Ελλάδα, ο οποίος θα φιλοξενήσει συνέδριο με θέμα τη yoga, το διαλογισμό και την πνευματικότητα, το Elysia Yoga Convention.
Οι διοργανωτές σημειώνουν, πως το νησί της Αμοργού υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για τη λήψη της πρωτοβουλίας, καθώς πρόκειται για έναν τόπο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα ισχυρά μαγνητικά του πεδία, όπως επίσης και για την αναζωογονητική του ενέργεια, που κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου, η αγνότητα της βιοποικιλότητας και η ποικιλία των θεραπευτικών βοτάνων στην Αμοργό, συνθέτουν τον ιδανικό συνδυασμό, για πνευματική και σωματική ανάταση. Επιπλέον, η Αμοργός περιτριγυρίζεται από φυσική ομορφιά, μοναδική ενέργεια, κρυστάλλινα γαλάζια νερά, εκπληκτικές παραλίες, τοπία που κόβουν την ανάσα και καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα, που την έχουν κάνει γνωστή ως το “μαργαριτάρι” του Αιγαίου. Το νησί, με την παρθένα ομορφιά του προσφέρει το ιδανικό σκηνικό, προκειμένου κανείς να ξεφύγει από τη ρουτίνα, άλλωστε γι’ αυτό αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για yoga στην Ευρώπη.
Καταξιωμένοι εκπαιδευτές yoga απ’ όλο τον κόσμο θα αποτελέσουν τους ομιλητές, ενώ επαγγελματίες από διάφορους τομείς που αφορούν στην ευεξία (διατροφολόγοι, ψυχολόγοι κλπ) θα συμμετάσχουν, προκειμένου να συμβάλλουν στην ανταλλαγή γνώσης.
Σκοπός του συνεδρίου είναι ο συνεχής διαμοιρασμός νέων ιδεών και πρακτικών, σε ένα δυναμικό περιβάλλον εκμάθησης, πνευματικής μεταμόρφωσης και μετάβασης προς τη φύση, φέρνοντας κοντά τον κόσμο της yoga και παρέχοντας την ευκαιρία να αναδειχθούν πρωτοποριακοί τρόποι υιοθέτησης ενός περισσότερο υγιεινού τρόπου ζωής, για πνευματικό και σωματικό ευ ζην.
Πηγή : http://www.koinignomi.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...