11 Φεβ 2017

Μη προσέγγιση του HELLENIC HIGHSPEED στα λιμάνια Ίου και Φολεγάνδρου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φολέγανδρου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''HELLENIC HIGHSPEED'' Ν.Π.12331, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σέριφο για Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Νάξο-Πάρο-Σύρο ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα Φολέγανδρου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα Σίκινου.

 Στο εν λόγω πλοίο δεν επέβαιναν επιβάτες με προορισμό τη Φολέγανδρο, ενώ στο λιμένα Φολέγανδρου ανέμεναν προς επιβίβαση τρεις επιβάτες και ένα Ι.Χ. με προορισμό τη Νάξο, καθώς επίσης τρεις επιβάτες και ένα Ι.Χ. με προορισμό τη Σύρο, οι οποίοι πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ίου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''HELLENIC HIGHSPEED'' Ν.Π.12331, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σίκινο για Ίο-Νάξο-Πάρο-Σύρο ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα Ίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα Νάξου.
 Στο εν λόγω πλοίο δεν επέβαιναν επιβάτες με προορισμό την Ίο, ενώ στο λιμένα Ίου ανέμεναν προς επιβίβαση τρεις επιβάτες με προορισμό τη Νάξο και ένας επιβάτης με προορισμό τη Σύρο, οι οποίοι πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Πηγή : http://parianostypos.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...