20 Σεπ 2013

Πέφτουν οι μάσκες των Ναζί: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από πρώην μέλος της ΧΑ στο Έθνος



Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις, για τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής προχωρά πρώην στέλεχος της νεοναζιστικής οργάνωσης, σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα “Έθνος” και τους δημοσιογράφους Λευτέρη Μπιντέλα και Μαρία Ψαρά. Μιλάει για τη δομή και τον τρόπο οργάνωσης του νεοναζιστικού κόμματος με ονόματα, εξηγεί τι χρειάζεται να κάνεις για να μπεις στα τάγματα εφόδου, ενώ προχωρά και σε μία ακόμη αποκάλυψη σχετικά με τις μπίζνες που έχει ανοίξει η οργάνωση με τους Πακιστανούς μικροπωλητές.
Πιο συγκεκριμένα, “ήταν στον πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια για περίπου ενάμιση χρόνο. Σε αυτό το διάστημα, το πρώην στέλεχος της ΧΑ είδε πολλά και έζησε από κοντά τους ανθρώπους της τοπικής οργάνωσης, στην οποία ο δολοφόνος του 34χρονου Παύλου Φύσσα ήταν οπλαρχηγός, όπως λέει”.
Αναδημοσιεύουμε αποσπάσματα του δημοσιεύματος και της συνέντευξης:

Οι καθοδηγητές Πατέλης και Λαγός

“Το τάγμα εφόδου της Τ.Ο. Νίκαιας, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Πατέλη και την αργηχία του Βουλευτή Ι. Λαγού, διαθέτει την ιεραρχία, τη δομή και την οργάνωση που συναντάμε μόνο σε παραστρατιωτικές εγκληματικές ομάδες. Ορμητήριο-αρχηγείο τους είναι τα γραφεία, απ’ όπου δίνονται οι εντολές για επιθέσεις ενάντια σε αλλοδαπούς και για άλλες δράσεις. Εκεί φυλάσσονται τα ρόπαλα, τα στιλέτα και τα πτυσσόμενα κλομπ, τα οποία ‘εξαφανίζονται’ όταν επίκεινται έλεγχοι από την αστυνομία. ‘Στο αυτοκίνητο του Γ. Πατέλη και στο σπίτι της μητέρας του βάζαμε τα όπλα μας, όταν έπρεπε να τα κρύψουμε’, δηλώνει στο Έθνος το πρώην στέλεχος. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. είναι ‘μιλημένοι’, αφού αστυνομικός του Α.Τ. Νίκαιας είναι χρυσαυγίτης και τους δίνει πληροφορίες αλλά και αναλαμβάνει να ‘καθαρίσει’ όσους πιαστούν στα ‘πράσα’. Παράλληλα, αναλύει το οργανόγραμμα της Τ.Ο. Νίκαιας, λέγοντας πως όλοι ενημέρωναν για οτιδήποτε αφορούσε την ευρύτερη περιοχή της Νίκαιας τον Γ. Πατέλη. Εκείνος, όπως τους έλεγαν στα γραφεία της οργάνωσης, έπρεπε να ενημερώσει τον Ι. Λαγό, ο οποίος έχει υπό την ευθύνη του τις τοπικές οργανώσεις της περιοχής και ιδίως της Νίκαιας, που αποτελεί την ‘αιχμή του δόρατος’ στις δράσεις του κόμματος. (…) Είτε για να γράψουμε συνθήματα στους τοίχους, είτε για να την ‘πέσουμε’ σε Πακιστανούς χρειαζόταν να έχει πρώτα ενημερωθεί ο Πατέλης και ο Λαγός’, υποστηρίζει το πρώην στέλεχος”.

Πώς γίνεσαι μέλος

“Πληρώνεις 20 ευρώ, δείχνεις ελληνική ταυτότητα και γράφεσαι. Η κάρτα μέλους γράφει σε ποια οργάνωση ανήκεις και έχεις και αριθμό μέλους”.

Τι χρειάζεται για να μπεις στο τάγμα Εφόδου

“Για να μπεις στο τάγμα εφόδου της Νίκαιας πρέπει να ανήκεις στην κλίκα του Γ. Πατέλη και να έχεις αποδείξει την αξία σου. Αφού γίνεις μέλος, μπαίνεις στον Ανοιχτό Πυρήνα και μετά, αν αποδειχθείς αντάξιος, προχωράς προς τα ενδότερα και τον Κλειστό Πυρήνα. Το πρώην στέλεχος λέει σχετικά: ‘Είσαι ένα μηδενικό, σου λένε να πέσεις να πάρεις κάμψεις και σε κλωτσάνε στα πλευρά μπροστά σε όλους. Όταν μπεις στον Κλειστό Πυρήνα, σου βγάζουν ειδικό βιβλιαράκι στο οποίο καταγράφονται και οι επιδόσεις σου. Σε πόσες εκδηλώσεις πήγες, αν έδειρες Πακιστανούς, πόσες φορές έχεις πάει στις οργανώσεις του γραφείου’.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ‘Έθνος’ το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής αναφέρει ότι τα πρωτοπαλίκαρα του Γ. Πατέλη έχουν ανέβει πολύ ψηλά στο κόμμα και έχουν αναλάβει τη περιφρούρηση των μεγάλων συγκεντρώσεων, εντός και εκτός Αττικής. Θερμοπύλες, Μελιγαλάς, Κόρινθος, Πέραμα, Δηλιγιάννη και η λίστα συνεχίζεται”.

Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων, σχετικά με το τι γνωρίζει ή έχει ακούσει για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το πρώην στέλεχος σημείωσε ότι “ξέρω ότι τον είχαν στην μπούκα γιατί είχε αντιφασιστικά τραγούδια. Είχε κάποιους στίχους που βρίζει τους χρυσαυγίτες. Μαγκιά του για μένα. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Δεν σου οπλίζει το χέρι όμως. Ήταν αντιφασίστας και το τραγούδαγε και το γνωρίζανε”.
Συμπληρώνει δε, σχολιάζοντας τις μαρτυρίες δύο χρυσαυγιτών, σύμφωνα με τις οποίες υπήρχε τηλεφωνική ειδοποίηση πριν το τραγικό γεγονός, απαντά ότι βάση ιεραρχίας, θα έπαιρναν τηλέφωνο τον Πατέλη. “Έχουν όλοι το τηλέφωνο του Πατέλη και αυτός που πήρε τηλέφωνο ή θα πήρε τον Πατέλη ή κάποιον που θα τον ενημέρωνε. Ο Πατέλης ειδοποίησε τον Λαγό. Και ο Λαγός θα ειδοποίησε τον Μιχαλολιάκο. Όσο καιρό ήμουν εγώ στην Τ.Ο. Νίκαιας, έτσι μας είχαν πει ότι λειτουργεί”.

Μπίζνες με Πακιστανούς

Σύμφωνα με τα όσα λέει το πρώην στέλεχος στους δύο δημοσιογράφους του Έθνους, οι χρυσαυγίτες στη Νίκαια έχουν… “επαγγελματική” σχέση με του Πακιστανούς της περιοχής. Τους πουλούν προστασία, ενώ στους πάγκους τους διαθέτουν και τα ρούχα που υποτίθεται συγκεντρώνουν από φίλους και υποστηρικτές της ΧΑ για να δοθούν σε απόρους, ώστε να παίρνουν ποσοστά επί των πωλήσεων.
“Τους Πακιστανούς τους χτυπούσαν για τα μάτια του κόσμου”, δηλώνει χαρακτηριστικά. “Γιατί δεν μπορώ να δεχθώ ότι βαράω Πακιστανό αλλά μετά του πουλάω προστασία. Όποιον Πακιστανό κι αν ρωτήσεις στη Νίκαια γελάει όταν ακούει Χρυσή Αυγή. Η Τ.Ο. Νίκαιας προστατεύει τους Πακιστανούς. Η τοπική της Νίκαιας παίρνει τα ρούχα που δίνει ο κάθε απλός άνθρωπος για βοήθεια σε απόρους και στη συνέχεια τα δίνουν σε Πακιστανούς στη λαϊκή, οι οποίοι τα πουλάνε στους πάγκους τους και δίνουν στους χρυσαυγίτες ποσοστά”. (…)
avgi.gr
Πηγή : 

to synoro blog

1 σχόλια:

  1. Το όνομά μου είναι Lilian N. Αυτή είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα της ζωής μου λόγω της βοήθειας που μου έδωσε ο Dr.saguru, βοηθώντας με να πάρω πίσω τον πρώην σύζυγό μου με το μαγικό και ερωτικό του ξόρκι. Ήμουν παντρεμένος για 6 χρόνια και ήταν τόσο τρομερό γιατί ο σύζυγός μου με απατούσε πραγματικά και ζητούσε διαζύγιο, αλλά όταν έπεσα στο διαδίκτυο με email του Dr.saguru για το πώς βοήθησε τόσους πολλούς ανθρώπους να πάρουν πίσω τον πρώην τους και βοηθήσει να διορθωθεί η σχέση. και κάνουν τους ανθρώπους να είναι ευτυχισμένοι στη σχέση τους. Του εξήγησα την κατάστασή μου και μετά ζήτησα τη βοήθειά του, αλλά προς έκπληξή μου, μου είπε ότι θα με βοηθήσει με την περίπτωσή μου και εδώ τώρα γιορτάζω γιατί ο σύζυγός μου έχει αλλάξει τελείως για τα καλά. Θέλει πάντα να είναι δίπλα μου και δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την παρουσία μου. Απολαμβάνω πραγματικά τον γάμο μου, τι μεγάλη γιορτή. Θα συνεχίσω τις δοκιμές στο Διαδίκτυο γιατί ο Dr.saguru είναι πραγματικά ένας πραγματικός μάστορας. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ SAGURU ΜΕΣΩ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ή whatssap +12098373537 Είναι η μόνη απάντηση στο πρόβλημά σας και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι στη σχέση σας. και το επίσης τέλειο μέσα
    1 ΞΟΡΚΙ ΑΓΑΠΗΣ
    2 WIN EX BACK
    3 ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΡΑΣ
    4 ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΡΓΙΚΩΝ
    5 ΟΡΘΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    6 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΟΡΚΙΟ
    7 ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΟΡΚΙ
    8 ΞΟΡΚΙΟ ΛΑΧΕΙΩΝ και ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...