30 Σεπ 2013

Τα Πουτανάκια του Μνημονίου

 
Είχαμε  πεί στίς 13-10-2012 με το άρθρο «Μαζέψτε τους», ότι η περιβόητη ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ έξω από το θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ στην «θεατρική παράσταση»Corpus Cristi, η οποία έγινε ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ στην εφημερίδα Αυγή, άνοιγε  την αυλαία  της  πραγματικής  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Το δήθεν «Συνταγματικό τόξο» (βλέπε οι δοσίλογοι δολοφόνοι της τρόϊκας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ που κουρέλιασαν το Σύνταγμα, την αστική Δημοκρατία, το Λαό και την πατρίδα μας)  ενάντια στους Φασίστες  της  Χρυσής  Αυγής.
 
Με ένα δεύτερο άρθρο «Από το Χυτήριο στο Πλυντήριο» την 6-12-2012, αναδείξαμε την κλιμάκωση αυτής της κακόγουστης παράστασης με την δήθεν αντι-(φασιστική, ναζιστική, ρατσιστική)  νυχτερινή  ποδαράτη  «παρέλαση» των Μ.Κ.Ο.,  της  E.G.A.M. και  προσκεκλημένες  πολλές …..celebrities   του «Συνταγματικού  Τόξου».
 
Ομολογώ, όμως, ότι δεν είχα φανταστεί πόσες ακριβώς  «πλύσεις» θα έβαζε το Σύστημα, προκειμένου να  «καθαρίσει»  όλο  το «απαύγασμα» της ντόπιας Μαφίας που κυβερνάει  τη  χώρα:
 
Ακολούθησε  παρουσίαση βιβλίου για τη Χρυσή Αυγή (στο Δ.Ο.Λ. στις 28-5-2013) για ένα  γερό  ξέπλυμα  της  Ν.Δ. και του επόμενου προέδρου του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ, κυρίου  Μάκη Βορίδη  , αλλά και του Δ.Ο.Λ.-ιου Συγκροτήματος ως ναυαρχίδα της «δημοκρατικής»  ενημέρωσης στη Νέα Εποχή !!    (Σήμερα, το Κυριακάτικο ΒΗΜΑ 29-9-2013 κυκλοφορεί με τίτλο:
 
 «Η Δημοκρατία σαρώνει τους νεοναζί». Η “Δημοκρατία” των 5.000 αυτοκτονημένων – δολοφονημένων, των εκατομμυρίων ανέργων, των αστέγων, των νεόπτωχων, της Κατοχής και της Κοινωνικής γενοκτονίας, η «Δημοκρατία» των «αγορών», σαρώνει τους νεοναζί. Περίφημα).
 
Προφανής ΣΤΟΧΟΣ  να ΞΕΠΛΥΘΕΙ όλο το σάπιο πολιτικό προσωπικό της Μεταπολίτευσης που χρεοκόπησε τη χώρα (όλοι τους άνθρωποι της …εργασίας, του …μόχθου & του …μεροκάματου) και, κυρίως, αυτοί (από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) που έχουν ήδη λερωμένα τα χέρια τους με τη Συνταγματική εκτροπή της 5-5-2010 (μέχρι και σήμερα).
 
Οι ευθύνες (για την ακρίβεια: η εγκληματική ανευθυνότητα) όσων  «παίζουν» σε αυτές  τις  σκηνοθετημένες  και  προβοκατόρικες  ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ,  είναι τεράστιες.
Τα πουτανάκια του Μνημονίου:
 
·         Οι φασίστες Βενιζέλοι – Πάγκαλοι, Σαμαράδες – Δένδιες – Βορίδηδες- Μπουμπούκοι  κ.λ.π.
·         Οι  δοσίλογοι  μικρομασσόνοι  ΨαριανοΚουβέληδες
·         Τα ανεπάγγελτα νυμφίδια ΤσιπροΔουροΤατσόπουλοι  και οι μεσοοαστ-εί-οι  λούμπεν μαρξιστοκαθηγητάδες της  χαβιαρο-«αριστεράς»
 
επιχειρούν (με επιτυχία, δυστυχώς, μέχρι σήμερα) να πείσουν τις ψοφοδεείς λαϊκές μάζες ότι σήμερα στην Ελλάδα ισχύει …αστική δημοκρατία (!!!), ότι λειτουργεί κάποιου είδους …Σύνταγμα (!!!), ότι απονέμεται…ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (!!!) και ότι ΕΓΓΥΗΤΕΣ όλων των παραπάνω είναι οι ίδιοι αχρείοι που χρεοκόπησαν τη χώρα (και δηλώνουν ότι «μαζί τα φάγαμε» χωρίς να  συλλαμβάνονται  επ’ αυτοφώρω).
 
Η πλειοψηφία των πολιτών (ψυχολογικά νήπια όλων των ηλικιών και σε διάφορες συσκευασίες) παρακολουθεί την εξελισσόμενη Κοινωνική Γενοκτονία, με παθητικότητα που σκοτώνει.
Και οι αμφιβάλλοντες;
 
Γι’ αυτούς η δόξα των Παθών και τα μυστήρια των Ποιητών, όπως έλεγε ο φίλος μας ο Μάνος Χατζιδάκις.
(Προσπαθώ να πώ σε όσους φίλους θεωρούν πώς κάτι παραπάνω από ΟΠΑΔΟΙ ή ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ  αξίζουν να είναι σε αυτή τη μικρή ζωή που ζούμε, προσπαθώ να τους  πώ ότι πρέπει να αντιδράσουν. 
 
Να επιβάλουν στις ΗΓΕΣΙΕΣτων πολιτικών  χώρων, οργανώσεων, Μετώπων   κ.λ.π.  (όπου  καθένας δραστηριοποιείται),  το  αυτονόητο:
Να σταματήσουν αμέσως αυτό το βρώμικο παιχνίδι της «Δημοκρατίας» (!!!) του Μπόμπολα – Βαρδινογιάννη – Εφοπλιστών – Τραπεζιτών η οποία ….τσακίζει (!!!) τον θίασο της Χρυσής Αυγής (διότι παιχνίδι είναι, δεν αποτελεί ούτε «λάθος»  ούτε  «διαφορετική  προσέγγιση», ή  «άποψη». Είναι χυδαίο & στημένο  παιχνίδι.  Και  πολύ  βρώμικο  μάλιστα.
Βέβαια,  απευθύνομαι  σε  όσους  τους  έχει  απομείνει  ακόμη λίγο μυαλό μέσα στο κεφάλι.).
Σεπτέμβριος 2013
Τ.Σ.
Πηγή : http://seisaxthia.wordpress.com

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...