16 Σεπ 2013

“Μονταζιέρα” Βιρβιδάκη στον Κώδικα Δικηγόρων – Αυτό είναι το κατάντημα της προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (video)


Η Ελλάδα δεν είναι μπουρδέλο – Τα πάντα λειτουργούν τέλεια»!!! -Είχε για τίτλο μία πολύ καλή ανάλυση του Γιώργου Αδαλή. Είναι άραγε έτσι, ας δούμε και τις δύο λειτουργίες αναλυτικά:
1. Ο οίκος ανοχής (ή πορνείο ή μπορντέλο ή μπουρδέλο) είναι ένα οίκημα όπου μία ή περισσότερες πόρνες δέχονται πελάτες με σκοπό τη σεξουαλική συνεύρεση μαζί τους έναντι αμοιβής. Η συνεύρεση είναι σύντομη σε διάρκεια. Χώροι και συνοικίες:

 Στην Αθήνα, οίκοι ανοχής βρίσκονται στις περιοχές γύρω από την πλατεία Βάθη, την Αττική (Λιοσίων) και στην περιοχή του Μεταξουργείου. Επίσης, η οδός Φυλής συγκεντρώνει δεκάδες οίκους ανοχής. Στη Θεσσαλονίκη, τα Λαδάδικα ήταν περιοχή με οίκους ανοχής και κακόφημα κέντρα. Στον Πειραιά, η περιοχή της Τρούμπας συγκέντρωνε πολλούς οίκους ανοχής μέχρι την δεκαετία του 1970. …

Λειτουργία: Αθήνα, οι οίκοι ανοχής πολλές φορές είναι παλιά νεοκλασικά σπίτια. Διακρίνονται από τη λάμπα που είναι αναμμένη στην είσοδο και δηλώνει ότι δέχεται πελάτες. Στο παρελθόν η λάμπα αυτή ήταν κόκκινη, ως πρόσθετο σημάδι αναγνώρισης προκειμένου να αποφεύγεται η όχληση στους κατοίκους διπλανών σπιτιών.

Τη λειτουργία ενός οίκου ανοχής φροντίζει ένας υπάλληλος, γυναίκα ή ενδεχομένως άνδρας (πολύ συχνά ομοφυλόφιλος), η αποκαλούμενη τσατσά (ή τσάτσος αν είναι άνδρας). Συνήθως αναλαμβάνει και καθήκοντα καθαρισμού αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι και η ιδιοκτήτρια. Δεν αποκλείεται να ήταν και η ίδια στο παρελθόν πόρνη.

Μία άλλη δραστηριότητα της τσατσάς είναι να ενημερώνει τους πελάτες για τις ικανότητες της κάθε πόρνης και να ειδοποιεί τους λεγόμενους νταβατζίδες (“προστάτες” της επιχείρησης ή της πόρνης) σε περίπτωση που κάποιος πελάτης συμπεριφέρεται άσχημα. Οι οίκοι ανοχής λειτουργούν κάθε ημέρα από το πρωί έως αργά το βράδυ, με δύο ή περισσότερες γυναίκες που εναλλάσσονται σε βάρδιες των πέντε με επτά ωρών.


Οι πελάτες περιμένουν σε ένα χώρο υποδοχής και ζητούν να συνευρεθούν με μία συγκεκριμένη υπάλληλο του οίκου (οπότε και τηρείται, αν χρειαστεί, η σειρά προτεραιότητας). Σε άλλες περιπτώσεις επιλέγουν την πόρνη αφού πρώτα δουν όλες τις εργαζόμενες. Συχνά, οι πελάτες καταλήγουν στον οίκο της προτίμησής τους αφού πρώτα επισκεφτούν πολλά πορνεία (μια πρακτική που λέγεται μπουρδελότσαρκα). Στη συνέχεια, αποσύρονται μαζί της σε ένα δωμάτιο όπου και συνευρίσκονται. Τέλος, η τσατσά τους ειδοποιεί αν υπερβούν τον διαθέσιμο χρόνο. Η πληρωμή για τις υπηρεσίες της πόρνης γίνεται πριν από τη συνεύρεση (συχνά για λόγους ασφαλείας).

Το ποσό ανέρχεται (το 2007) σε 15 με 40 ευρώ με μέση τιμή τα 20 με 30 ευρώ. Το ύψος του ποσού κυμαίνεται ανάλογα με την δημοφιλία της πόρνης ή την ηλικία της ή τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Νομιμότητα: Οι οίκοι ανοχής στην Ελλάδα όπως και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες είναι νόμιμοι υπό προϋποθέσεις και φορολογούνται κανονικά όπως κάθε άλλη επιχείρηση. Βάσει του νόμου 2734/1999 οι εργαζόμενες πρέπει να έχουν άδεια από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να ασκήσουν το επάγγελμα της πόρνης (άρθ. 1), και βάσει της άδειας υποχρεούνται να υποβάλλονται ανά δεκαπέντε ημέρες σε ιατρικές εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (άρθ. 2).

Είναι απαραίτητο να κατέχουν άδεια εγκατάστασης – χρήσης οικήματος (αρθ. 3) η οποία είναι προσωπική, έχει ισχύ δύο χρόνια και χορηγείται από την δημοτική αρχή της περιοχής της έδρας του οίκου ανοχής, ύστερα από σύμφωνη γνώμη ειδικής για την περίσταση επιτροπής.
2. Καταγγελίες της Ζ. Κωνσταντοπούλου: “Μονταζιέρα” Βιρβιδάκη στον Κώδικα Δικηγόρων – Αυτό είναι το κατάντημα της προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (video)
 Ούτε κι εμείς οι πολέμιοι αυτού του ακατάλληλου και επιζήμιου για την ελληνική πραγματικότητα πολιτικού συστήματος (της προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας) δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ότι μπορεί να πέσει σε τέτοια χαμηλά επίπεδα. Δείτε το βίντεο. Προσοχή οι μη έχοντες γερά νεύρα συνιστάται να μην δουν αυτό το βίντεο.

 Αφορά τον νέο κώδικα των δικηγόρων. Προκειμένου λοιπόν να εισαχθεί ο σχετικός νόμος στην Ολομέλεια της Βουλής, έπρεπε προηγουμένως να υπερψηφιστεί στην αρμόδια επιτροπή Δικαιοσύνης από 13 τουλάχιστον βουλευτές. Μέσα στην αίθουσα της επιτροπής ήταν… μόνο τρεις βουλευτές και μάλιστα κανένας από αυτούς δεν υπερψήφισε. Όμως παρόλα αυτά το νομοθέτημα πέρασε με τον τρόπο που θα δείτε και που θα σας σπάσει τα νεύρα. Προχθές ο καθηγητής κ. Κοτζιάς είπε πως στην ουσία δεν υπάρχει πλέον ελληνικό Σύνταγμα και ότι οι αποφάσεις δεν εφαρμόζονται πλέον στο «ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» αλλά εκτελούνται απευθείας

«ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ». Στο όνομα λοιπόν των δανειστών ψηφίζονται τυπικά και οι εντολές τους. Ήρθε επιτέλους η ώρα να αντιληφθούμε πως δεν υπάρχει κάποιο Σύνταγμα που παραβιάζεται και το οποίο δήθεν θα πρέπει να βελτιωθεί, αλλά ότι δεν έχουμε καθόλου Σύνταγμα και χρειαζόμαστε καινούργιο, φτιαγμένο από τους ίδιους τους πολίτες. Εκείνο που μας απασχολεί έντονα, δεν είναι το τι δεν κάνουν οι πειθήνιοι βουλευτές, οι οποίοι ως άχρηστοι γι’ αυτή τη «δημοκρατία», απουσιάζουν από τις συνεδριάσεις, αλλά το τι κάνουν οι δικηγόροι της χώρας και πως ανέχονται αυτή την κατάσταση;

Τι κάνει ο κατ’ ευφημισμόν μεγαλύτερος επιστημονικός σύλλογος της χώρας (ΔΣΑ) όταν σιωπά στην πλήρη κατάργηση του Συντάγματος;
Ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013, δίχως τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, όπου ο πρόεδρος Κ. Βιρβιδάκης απλώς αγνοεί τις ενστάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ανακοινώνει ότι κάθε άρθρο «ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία», δίχως να έχει ψηφίσει κανένας! Παραποίηση της ψηφοφορίας για τον Κώδικα Δικηγόρων και των πρακτικών της επιτροπής δημόσιας διοίκησης και δικαιοσύνης, καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 “Η μονταζιέρα της Ν.Δ. έφθασε στο σημείο να παράγει πλαστές κοινοβουλευτικές διαδικασίες ακόμη και στην κορυφαία κοινοβουλευτική στιγμή της ψηφοφορίας”, αναφέρει, ρωτώντας αν το νομοσχέδιο θα φτάσει στην ολομέλεια βασιζόμενο σε πλαστό πρακτικό ψηφοφορίας. Η ψηφοφορία στην επιτροπή επί των άρθρων έγινε παρατύπως, οπότε καθίσταται “άκυρη και πλασματική”, σύμφωνα με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι 2 παριστάμενοι βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ (Γιάννης Κεφαλογιάννης, Θεοδώρα Τζάκρη) δεν δήλωναν τι ψηφίζουν, αλλά ο πρόεδρος της επιτροπής Κυριάκος Βιρβιδάκης συνέχιζε να εκτιμά βάσει της δεδηλωμένης ότι τα 166 άρθρα υπερψηφίζονται.

“Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής”, υπογραμμίζει η Ζ. Κωνσταντοπούλου, “για να υπάρχει έγκυρη ψηφοφορία απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων, που δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δύο πέμπτων του όλου αριθμού των μελών της επιτροπής, δηλαδή, στη συγκεκριμένη επιτροπή, που έχει 31 θα έπρεπε ψηφίσουν θετικά 13 βουλευτές”.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή του προέδρου της επιτροπής απαλείφθηκαν από τα πρακτικά όλες οι επαναλαμβανόμενες και διαρκείς παρεμβάσεις της Ζ. Κωνσταντοπούλου όπου καλούσε τους κυβερνητικούς βουλευτές να ψηφίσουν και τον πρόεδρο της επιτροπής να μετρά όπως ορίζει ο κανονισμός.

Η βουλευτής τονίζει ότι πρόκειται για “έκδοση πλαστών πρακτικών”. Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έχει ζητήσει το τηλεοπτικό υλικό που αποδεικνύει τους ισχυρισμούς της και θεωρεί ότι ο πρόεδρος της επιτροπής δεν έχει δικαίωμα να συντάξει πρακτικό ώστε να εισαχθεί το νομοσχέδιο στο Γ’ θερινό τμήμα.
Με στοιχεία από UNFOLLOWmagazine, greki, avgi, http://el.wikipedia.org/wiki -Ντροπή σας χουντοτροικανοί αλητήριοι – ούτε ένα μπορντέλο δεν μπορείτε να συναγωνιστείτε… Φίλος αναγνώστηςέγραψε στον Χάρρυ Κλυνν: “Το μπουρδέλο δεν είναι όπως θέλεις να πιστεύεις αγαπητέ Χάρρυ. Το μπουρδέλο έχει κανόνες που αν δεν εφαρμοστούν σε πετάνε έξω. Αν πάει κάποιος να κάνει κάποια “αταξία” η κυρία των γενικών καθηκόντων θα τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω. Ούτε μπουρδέλο δεν είμαστε. Βρες άλλο χαρακτηρισμό” Τώρα πως διοικείτε ένα ολόκληρο κράτος αυτή είναι η απορία στους ΜΗ υποψιασμένους… Για τους υποψιασμένους γνωρίζουμε: Απλά εκτελείτε εντολές του Δ΄Ράιχ και των εδώ επιτραμένων του Ραϊχεμπαχ και Φούκτελ  Νάσος – “Στοχασμός-Πολιτική
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...