22 Σεπ 2013

Η Ορχήστρα των Κυκλάδων στο Ηρώδειο

arvanitakh

Μια ξεχωριστή στιγμή περιμένει την Ορχήστρα των Κυκλάδων την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013. Στην κυκλαδίτικη ορχήστρα γίνεται η εξαιρετική τιμή να εμφανιστεί στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού της Αθήνας, καλεσμένη από την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η συνεργασία αυτή αποτελεί συνέχεια της περσινής καλοκαιρινής συναυλίας στον κατάμεστο χώρο του πρώην Λατομείου Καραβέλα, όταν η Ορχήστρα των Κυκλάδων συναντήθηκε για πρώτη φορά με τη δημοφιλή και σπουδαία μας ερμηνεύτρια.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο κάτω από τον τίτλο «Πες μου μια λέξη…» κάνει μια αναδρομή σε μουσικές και τραγούδια που μάθαμε και τραγουδήσαμε από αγαπημένες ελληνικές ταινίες, που γράφτηκαν από μεγάλους Έλληνες δημιουργούς όπως τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Σταύρο Ξαρχάκο, Ελένη Καραΐνδρου, Νίκο Παπάζογλου, Νίκο Ξυδάκη, Σταμάτη Κραουνάκη και Νίκο Κυπουργό.
Στη συναυλία θα συμμετέχουν ακόμα ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Βασιλικός, ενώ την Ορχήστρα θα διευθύνει όπως πάντα ο άνθρωπος που τη δημιούργησε και την ανέδειξε, ο Νίκος Κυπουργός.
Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν εξολοκλήρου στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».
Εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα: www.ticketservices.gr (όλο το 24ωρο) και τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00-18.00 & Σάββατο: 10.00-14.00).
Πηγή :  www.ticketservices.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...