13 Σεπ 2013

Serifos vagia.. «Green Is The Colour» ..Video...

πολλούς νέους ως η ιδανικότερη λύση για την καταπολέμηση της ανεργίας, η αγωνία των ανθρώπων εκείνων οι οποίοι επέλεξαν συνειδητά να διαιωνίσουν την οικογενειακή παράδοσή τους και να αφιερωθούν ολοκληρωτικά στη φύση, συνεχώς κορυφώνεται. - See more at: http://www.koinignomi.gr/news/oikonomia/epiheirimatikotita/2013/08/13/epaggelmata-poy-kataligoynhompi.html#sthash.nSU59evF.dpuf

Κωνσταντίνος Μπόλας –  DJ
 Σεπτέμβρης  Σέριφος.
Προορισμός που είχα ακούσει τα καλύτερα και που το αντιλήφθηκα μόλις πάτησα το πόδι μου στο νησί. Με αυτοκίνητο 25ετίας και με ένα καφάσι κρασιά στο πορτ μπαγκάζ ξεκινήσαμε την πρώτη κιόλας μέρα να κάνουμε τον γύρο του νησιού με στόχο να βρούμε την καλύτερη παραλία, την πιο απόμερη και πιο άδεια.

Κανένα ίχνος κοινωνικότητας. Μετά απο ολόκληρο γύρο του νησιού και τρώγοντας τόννους σκόνης απο τους κάθε λογής χωματόδρομους βρεθήκαμε εντελώς τυχαία στην παραλία Βαγιά. Αυτό ήταν. Έρωτας με την πρώτη ματιά. Το μοναδικό άτομο που αντικρίσαμε ήταν ο τύπος που κρατούσε χωρίς κανένα νόημα την καντίνα του και απο εκεί και πέρα ..ερημιά. Ευτυχία.

Η γνωριμία με την Βαγιά κράτησε 1,5 μέρα σχεδόν. Το καφάσι σχεδόν τελείωσε, όπως και οι αμέτρητες κονσέρβες που είχαμε αγοράσει. Το μόνο που συνέχιζε ήταν το ipod που είχε κολλήσει στο άλμπουμ των The Coral, Butterfly House και συγκεκριμένα στο κομμάτι «Green Is The Colour» το οποίο έπαιζε ξανά και ξανά.


Πηγή : http://www.savoirville.gr/mary-and-let-the-summer-begin/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...