25 Σεπ 2013

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ "ΕΦΙΑΛΤΗΣ" ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

.. Τώρα που όλοι ασχολούνται με τους χρυσαυγίτες και με τη δημιουργια 'δημοκρατικων τοξων",καποιοι εχουν βρει τη χρυση ευκαιρια για την προωθηση των μακροχρονιων σχεδιων τους! Οπως π.χ. ο κ.Αθανασιος Τσαυταρης,υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και προσωπικος φιλος του Βενιζελου. Ο οποιος αναπτυσσει εντονη δραστηριοτητα στον τομεα των νεων τεχνολογιων και τις προηγμένες ποικιλίες στον αγροτικο τομεα,με σχετικες ομιλιες στην προσφατη ΔΕΘ.
Η εντονη αυτη εμμονη του με τις τεχνολογιες και σπορους,μας κανει να θυμηθουμε καποια πραγματα για τον κυριο αυτον. Ειναι καθηγητης Γενετικής και βιοτεχνολογίας στο Α.Π.Θ και τάσσεται ευθέως και ευθαρσώς υπέρ των μεταλλαγμένων!
Εχει κατηγορηθει σαν ο Ελληνας που εβαλε την Μοσαντο στην Ευρωπη.
Συγκεκριμενα,μια ανακοινωση των περιβαλλοντικων οργανωσεων,που ανεφερε το 1989 πως.... «Με ένα “πραξικόπημα” του Έλλη­να εκπροσώπου (κ.Τσαυταρης),σε ειδική επιτροπή τηςΕυρωπαϊκής Ένωσης, άνοιξε ο δρόμος για την εισαγωγή και καλλιέργεια στην Ευρώπη του γενετικά μεταλλαγμένου καλαμποκιού της εταιρείας Monsanto. Η απόφαση αυτή ελήφθη την περασμέ­νη εβδομάδα και η ψήφος της Ελλάδας ήταν αυτή που έκρινε το τελικό αποτέ­λεσμα υπέρ της καλλιέργειας του γε­νετικά μεταλλαγμένου καλαμποκιού.
Ουτε λιγο ουτε πολυ,ο νυν υπουργος μας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,κατηγορειται σαν ανθρωπος της γνωστης Μοσαντο με οτι αυτο συνεπαγεται.
Και επειδη έτσι εχει η ιστορία,μας κανει πολυ καχυποπτους ολοι αυτοι οι νεοι φοροι που βαζουν στα χωραφια,που εχει σαν αποτελεσμα ολόκληρος ο αγροτικός κόσμος να ανήκει στην Αγροτική Τραπεζα και να είναι αιχμάλωτος της. Μηπως η μονη αληθεια ειναι πωςθέλουν να βάλουν την Μονσάντο στο παιχνίδι; Ποιος θα αγορασει την γη και μαλιστα τζαμπα απο τους χρεοκοπημενους αγροτες;
Θα καταντησουμε τελικα σαν λαος να τρώμε τα μεταλλαγμένα της πράσινης ανάπτυξης;
Dogs in Space...
logiosermis.net.. thalamofilakas...

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...