15 Σεπ 2013

Με ήττα ξεκίνησε η χρονιά για τον Περσέα


Με ηττα ξεκινησε η χρονια για τον Περσεα καθως στο παιχνιδι που διεξηχθη πριν λιγες ωρες στο πλαισιο της πρωτης αγωνιστικης η ομαδα δεν τα καταφερε απεναντι στον Σπαρτακο Κασου και ηττηθηκε με 1-2. Προηγηθηκαμε κιολας στο δευτερο ημιχρονο με τον Φαλδαμη(τον Αλεξη γιατι ο Γιωργος κανει θητεια...και καλα..).

Ομως λιγο η κουραση,λιγο η ελειψη ενεργειας,η αποχη και τα βαρια ποδια απο την προετοιμασια(καραβομυλος,γιοτ,πανω πιατσα,αλτερ),λιγο οι 73 βαθμοι κελσιου κατα την διαρκεια του ματς,και πολυ το γεγονος οτι παιζαμε με 10 παικτες(!!!!)για περιπου 30-35 λεπτα οδηγησαν στην ηττα.

Το καλο νεο ηταν οτι ημασταν ανταγωνιστικοι και ακομα και μετα την ανατροπη δεν παρατησαμε το παιχνιδι.Το κακο ειναι οτι ακομα και τωρα υπαρχουν ατομα που αρχικα λενε ναι και τελευταια στιγμη αποφασιζουν να μην ερθουν και δεν ενημερωνουν ποτε...δεν βγαινει ματς με 10 παικτες..αρχη ειναι ακομα και λογικα θα λυθουν ολα αυτα και θα βρουμε ρυθμο.

Δικαιο το σκορ καθως η αντιπαλη ομαδα ειχε περισσοτερες και καλυτερες ευκαιριες και η εικονα τους στον αγωνιστικο χωρο ηταν οργανωμενη και σιγουρα καλυτερα απ την δικη μας χωρις να ειναι κατι το τρομερο.Απο μας ελειπαν 5,6 παικτες που προκειται να επιστρεψουν τις επομενες αγωνιστικες..
Πηγή : https://www.facebook.com/perseas.serifos?hc_location=stream

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...