22 Δεκ 2016

Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος και Επίλεκτη ομάδα ΠΕΦΟ Σερίφου ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων θα έχουν την δυνατότοτηα να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο των Τραχώνων Αλίμου αυτή τη Παρασκευή 23/12 στις 15.00.
Πρόκειται για την αναμέτρηση της περίφημης Μικτής Παλαιμάχων Ελλάδος, η οποία έχει στις τάξεις τις βετεράνους ποδοσφαιριστές προεξαρχόντων εκείνων από τον Ολυμπιακό.
Η συγκεκριμένη ομάδα συγκροτήθηκε μετά τις προσπάθειες του Ανδρέα Μπονόβα, ο οποίος είναι αρχηγός και «ψυχή» της συγκεκριμένης ομάδας, αφού κάθε φορά, ο «Μπονέ» τρέχει να συγκεντρώσει τους ποδοσφαιριστές! Αρωγοί σε αυτή τη προσπάθεια είναι ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο θρυλικός «κέρβερος» του Ολυμπιακού την δεκαετία του ’70, ο Μπάμπης Σταυρόπουλος, ο Χρήστος Καλτσάς, ο Πέτρος Ξανθόπουλος και ο Γιάννης Λάλας.

Τους παίκτες αυτούς πλαισιώνουν μεγάλοι αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναλόγως με το πόσοι μπορούν κάθε φορά να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Ανδρέα Μπονόβα!
Προπονητές έχουν διατελέσει ο Γιάννης Γκαϊντατζής και ο Νίκος Γιούτσος.
Απέναντί τους θα βρεθεί η Επίλεκτη ομάδα Σερίφου, η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού του νησιού με τις προσπάθειες του Γιάννη Λυμβαίου, του Μιχάλη Τσιλαβη, του Πέτρου Λιβάνιου και άλλων πολλών μελλών.
Το παιχνίδι αυτό έχει γίνει θεσμός, καθώς Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος και Επίλεκτη ομάδα Σερίφου θα τεθούν αντιμέτωπες για 5η συνεχόμενη φορά. Οι τρεις ήταν στο νησί και το γήπεδο του Αυλόμωνα και μία στους Τράχωνες.
Στόχος είναι η ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Αλίμου με τους φιλάθλους αντί για εισιτήριο να προσκομίζουν τρόφιμα.
Πηγή : https://redaroume.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...