15 Δεκ 2016

Radio Garden: Ένας χάρτης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που μπορείτε να ακούσετε από όλο τον κόσμο

Σε περίπτωση που έχετε βαρεθεί τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα (δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο) και έχετε περιέργεια να ακούσετε τι παίζει σε άλλους σταθμούς, εκτός συνόρων, αλλά δεν ξέρετε που να πρωτοκοιτάξετε, το Radio Garden είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.
Το Radio Garden είναι ένα site υπό τη μορφή παγκόσμιου, διαδραστικού χάρτη, πάνω στον οποίο βρίσκονται «καρφιτσωμένοι» όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί του κόσμου τους οποίους ο επισκέπτης μπορεί να ακούσει σε ζωντανή αναμετάδοση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε κλικ πάνω στον σταθμό που θέλετε και, σε περίπτωση που δεν παίζει απευθείας από το Radio Garden, μπορείτε απλά να μπείτε στο site του σταθμού και να ακούσετε live από εκεί.
Επίσης, εκτός από live εκπομπές, υπάρχουν διαθέσιμα και παλιότερα ραδιοφωνικά αρχεία, καθώς και ιστορίες ακροατών από διάφορα σημεία του κόσμου. Οι διαθέσιμοι σταθμοί μάλιστα είναι τόσοι πολλοί και τόσων πολλών ειδών, που κατά πάσα πιθανότητα θα βρείτε και κάποιον ελληνικό που μέχρι σήμερα δεν είχατε ιδέα πως υπήρχε.
Βάλτε ακουστικά, και καλή ακρόαση.
Πηγή : http://www.huffingtonpost.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...