30 Δεκ 2016

Κακοκαιρία με πολλά μποφόρ στίς Κυκλάδες

φωτο Βενετία Αρβανιτίδου
Η κακοκαιρία που πλήττει  ολόκληρη την Ελλάδα, ήρθε … και θα μείνει. Απο το Μεσημέρι Πέμπτης (29 Δεκεμβρίου) και τα νεωτέρα είναι τα εξής. Ολόκληρη την μέρα σήμερα, στο νησί βρέχει και στις   ορεινές περιοχές  σημειώθηκαν  χιονοπτώσεις .
Πιο αναλυτικά:
 Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ. Στην Σέριφο έφτασαν και τα 10 μποφόρ  Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχισθεί το απαγορευτικό απόπλου των πλοίων από τον Πειραιά την  Ραφήνα.και το Λαυριο
Χάρτης βροχόπτωσης
Οι θερμοκρασίες  πρωτόγνωρα χαμηλές. Από -3 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Σε ότι αφορά την βροχή, αναμένονται μέχρι αύριο τα ξημερώματα μεγάλα ύψη, αφού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ θα βρέχει σχεδόν ασταμάτητα.
Αύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου αναμένονται  βροχές στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου, με τοπικές καταιγίδες. Οι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις 7-8 μποφόρ.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, το Σάββατο 31/12 και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 01/01/2017, αναμένεται να επικρατήσουν παρόμοιες καιρικές συνθήκες, με τα φαινόμενα όμως να λαμβάνουν τοπικό χαρακτήρα και μικρότερη ένταση. Ουσιαστική βελτίωση του καιρού προβλέπεται από την Κυριακή 01/01/2017.
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...