16 Δεκ 2016

Δικαίωση Καραμανλή… σε εποχές ΣΥΡΙΖΑ !!!

Γράφει Ο ΙσχυροΓΝΩΜΩΝ
Δικαίωση -λέει στο κοντινό του περιβάλλον πως- αισθάνεται ο Κώστας Καραμανλής, μετά την πρόταση της εισαγγελικής λειτουργού στην περιβόητη υπόθεση του Βατοπεδίου: Κατά την Εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση των «ιερών ανταλλαγών» της Μονής Βατοπεδίου έπραξαν χωρίς υπαιτιότητα και εξέφρασε την πεποίθηση πως ενεργούσαν σύννομα. Πρότεινε,δε, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να αθωωθούν όλοι όσοι κάθονται στο εδώλιο για τα βαρύτατα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα.
Αυτή η τοποθέτηση της Εισαγγελέως, σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε σε στενούς του συνεργάτες ο πρώην Πρωθυπουργός, ήταν μια ηθική δικαίωση για τον ίδιο καθώς θεωρεί πως η συγκεκριμένη υπόθεση του στοίχισε την εξουσία..
Και εκτιμά πως αυτό κόστισε και στην χώρα, καθώς μετά την πτώση της Κυβέρνησής του, ακολούθησε ο Γιώργος Παπανδρέου που άνοιξε τον δρόμο για τα Μνημόνια..
Ο Κώστας Καραμανλής όμως, στην σκιά των τελευταίων εξελίξεων στην υπόθεση Βατοπεδίου, φαίνεται πως δεν ξεχνά και την στάση που κράτησε ο Αντώνης Σαμαράς, όταν ήταν Πρωθυπουργός.
Ο Καραμανλής δεχόταν σφοδρές επιθέσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση, όμως ο Σαμαράς έστρεφε αλλού το βλέμμα του, αφήνοντάς τον «απροστάτευτο»…
Και όπως λένε συνομιλητές του Κώστα Καραμανλή «τα έφερε έτσι η τύχη να δικαιωθεί ο Καραμανλής για το Βατοπέδι σε εποχές… ΣΥΡΙΖΑ»!!
Πηγή : http://www.ignomisou.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...