22 Δεκ 2016

Έξω φρενών ο Δήμαρχος Άνδρου: «Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς»

Απίθανη και Μοναδική στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης τοποθέτηση δημοτικού συμβούλου.

Πρωτοφανής τοποθέτηση του κ. Καπάκη στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο.
Ψήφισε αρνητικά!!! στην πρόταση του Δήμου για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ στην κατασκευή ΧΥΤΥ και των συναφών έργων που θα δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών.
Προτιμάει να μείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους για πάντα, να χάσει το νησί οικονομική βοήθεια, να καταστραφούν οι επαγγελματίες, για να μπορεί να κάνει φτηνή αντιπολίτευση.
Προτίμησε να επιλέξει την άρνηση ακόμα και σε αυτό το τεράστιο ζήτημα για το νησί μας που μας ταλαιπωρεί περισσότερο από 25 χρόνια.
Προτίμησε να επιλέξει την φτηνή αντιπολίτευση χωρίς να μπορεί να κατανοήσει το κακό που θα κάνει στο νησί.
Προτίμησε να επενδύσει στην καταστροφή της Άνδρου από το να συμφωνήσει με το αυτονόητο, έχοντας οδηγό τις μίζερες παλαιοκομματικές και μικροπολιτικές τακτικές.
Προτίμησε ακόμα μια φορά να μη καταθέσει καμιά απολύτως πρόταση, χωρίς να προτείνει κάτι. 
Ο κατήφορος από ότι φαίνεται για μερικούς, δεν έχει τέλος και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση. 
Ο Δήμαρχος Άνδρου – Θεοδόσης Ι. Σουσούδης

Προτιμάει το Χάος τελικά ο απίθανος κ. Καπάκης.

Δυστυχώς για εσάς αγαπητέ κ. Γενικέ, η Άνδρος θα προχωρήσει, το οφείλουμε σε κάθε Ανδριώτη και το χρωστάμε στα παιδιά μας, που αποτελούν το αύριο της Άνδρου.
Εσάς θα σας κρίνουν οι Ανδριώτες και οι Ανδριώτισσες που δυστυχώς για εσάς δεν ξεχνούν. Έχουν κρίση και μνήμη και κανένας δεν μπορεί να τους υποτιμήσει και να τους κοροιδέψει.
Όσο για τις 2 δημοτικές συμβούλους που σας ακολούθησαν δηλώνω ότι λυπάμαι που δεν τίμησαν την εμπιστοσύνη του Ανδριώτικου Λαού, που τις ψήφισε για να λύσουν τα προβλήματα του νησιού μας.

Γ. Καπάκης: Να μην γίνει ΧΥΤΥ στην Άνδρο!!!

Αρνητική χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο η ψήφος του κ. Καπάκη στην πρόταση για χρηματοδότηση του Δήμου Άνδρου από το ΕΣΠΑ για την κατασκευή ΧΥΤΥ στο νησί!! Μαζί του συνταυτίστηκαν στην άρνηση και οι δύο διαφωνούσες σύμβουλοι Υδρούσας του κ. Σουσούδη, που έχουν πλέον προσχωρήσει στην μονομελή (!) παράταξη του κ. Καπάκη…
Και λέμε μονομελή γιατί στο τόσο σοβαρό θέμα η σύμβουλος που εξελέγη με τον κ. Καπάκη ψήφισε θετικά. Είναι προφανές πως στην μοναχική αρνητική πορεία του ο κ. Καπάκης βρήκε πλέον και δύο συμπαραστάτριες.
-        Τελικά καλά λένε πως κανείς δεν χάνεται σε αυτό το νησί!!!…
Ο κ. Καπάκης, το έχουμε ξαναγράψει, έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να παίξει τον αρνητικό ρόλο που έπαιξε στο παρελθόν ο κ. Σουσούδης. Τορπιλίζει κάθε λύση στα σκουπίδια με στόχο να αλιεύσει ψήφους διαμαρτυρομένων στην πολιτική του σημερινού δημάρχου. Μιμείται τον κ. Σουσούδη και όσα έκανε προηγουμένως ο κ. Καπάκης…
Είναι προφανές πως αδαής περί την πολιτική ο κ. Καπάκης θεώρησε πως ο «θώκος» του ΓΓ του ΥΠΕΣ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είναι το εφαλτήριο για την κατάκτηση του δημαρχιακού «θώκου». Αδιαφορεί για την Άνδρο και τους κινδύνους από την κατάχρηση της χωματερής στη Σταυροπέδα. Και θεωρεί ανοήτως πως αν τα σκουπίδια μείνουν στους δρόμους, όπως έγινε το 2011 και το 2012, θα καταρρεύσει ο κ. Σουσούδης! Και θα κληθεί «δόξη και τιμή» αυτός να… δώσει λύση!!!
Αλήθεια ποια λύση προτείνει ο κ. Καπάκης και οι νέες φίλες του; ΤΙΠΟΤΑ! Ή, ίσως το να αγανακτήσουν κι άλλο οι ανδριώτες με τον κ. Σουσούδη. Και να στραφούν απελπισμένοι στον Καπάκη, στους φίλους και στις φίλες του!!!
-        Θεέ μου πόσο η καταστροφή μας εμπνέει τους επίδοξους σωτήρες μας;
Φυσικά μέχρι να μα σώσει ο «επίδοξος σωτήρας» της Άνδρου Γ. Καπάκη πρέπει να πληροφορηθεί τα θέματα της Άνδρου. Γιατί όπως φάνηκε στο χτεσινό συμβούλιο τα 12 από τα 30 ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ!!! Ψήφιζε, λοιπόν, συνεχώς λευκό (!!!) λέγοντας «δεν έχω πληροφόρηση (!!!) προκαλώντας την θυμηδία…
Και δύο λόγια για τις δύο κυρίες που εκλέχτηκαν με τον Σουσούδη και πριν αποχωρήσουν από αυτόν προσχώρησαν στον μοναχικό κ. Καπάκη!!! Δεν άντεξαν «άστεγες» ούτε μια μέρα!!! Είναι προφανές πως θεωρούν τους ψηφοφόρους που τις ψήφισαν πρόβατα!!! Άλλαξαν παράταξη μετά από ένα τραπέζωμα και χωρίς μια πολιτική εξήγηση!!! Ίσως να πιστεύουν πως θα τις ακολουθήσουν πολλοί στο νέο μαντρί!!!
Όμως το πρόβλημα με το μαντρί του κ. Καπάκη είναι πως εδώ και ένα χρόνο δεν προτείνει τίποτα πέρα από λευκό και αρνήσεις. Εκτός αν η νέα τριμελής παράταξη θεωρούν πως είναι λύση οι φωτογραφίες και τα σχόλια στο facebook!!!  Δυστυχώς ακολουθούν την πεπατημένη των σημερινών διοικούντων που έιδαν κι έπαθαν να καταλάβουν (αν κατάλαβαν) πως ένα νησί δεν διοικείται από το facebook! Ή, με σχόλια στο facebook!
Πηγή : http://enandro.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...