17 Δεκ 2016

Εκλογές της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού σώματος Κυκλάδων

Μάχη σώμα με σώμα δεν δίνουν μόνο στις Θάλασσες και στα λιμάνι της χώρας αλλά και στις εκλογές της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού σώματος Κυκλάδων!
Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ήταν η καταλυτική ημέρα για την ανάδειξη του 7μελούς συμβουλίου της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού σώματος Κυκλάδων. Εκεί διασταύρωσαν τα ξίφη τους δυο παρατάξεις, με μία εκλογική μάχη βγαλμένη από θρίλερ…
«Η ισχύς εν τη ενώσει» πήρε τα ηνία και την πρωτιά και αναδείχτηκε νικήτρια στις εκλογές της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού σώματος Κυκλάδων με 134 ψήφους. Δεύτερη δύναμη αναδείχτηκε ο  συνδυασμός «Δημοκρατική Παράταξη» του απερχόμενου προέδρου και επικεφαλής του συνδυασμού, Θανάση Μπερτσιά με 130 ψήφους.
Αξίζει να σημειωθεί οτι στο συνδυασμό  «Η ισχύς εν τη ενώσει» ηγείται ο συριανός Γεώργιος Σκευοφύλακας. Επίσης στον ίδιο συνδυασμό υπήρχαν και αλλάς δυο συριανές υποψηφιότητες, αυτές του Υπολιμενάρχη, κ. Γιάννη Βαμβακούση και του Γιάννη Ρούσσου.
Σε λίγες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού σώματος Κυκλάδων.Πηγή : http://cyclades24.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...