11 Φεβ 2017

Παρουσία εκπροσώπων από όλους τους θεσμικούς φορείς του τουριστικού κλάδου, εγκαινιάστηκε η 12η HORECA video

10 - 13
Φεβρουαρίου 2017 
METROPOLITAN EXPO
Παρουσία εκπροσώπων από όλους τους θεσμικούς φορείς του τουριστικού κλάδου, εγκαινιάστηκε η 12η HORECA από την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η οποία δήλωσε εντυπωσιασμένη από το μέγεθος και το οργανωτικό επίπεδο της έκθεσης.

Τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η HORECA στην ανάπτυξη του ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και την αναβάθμιση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος επισήμανε στον σύντομο χαιρετισμό του στην τελετή των εγκαινίων ο Νίκος Χουδαλάκης, διευθύνων σύμβουλος της οργανώτριας εταιρείας FORUM Α.Ε.

Συνοδεύοντας μάλιστα την υπουργό στην περιήγησή της στο εκθεσιακό κέντρο, είχε την ευκαιρία να δείξει στους εκπροσώπους της πολιτείας και των θεσμικών φορέων του τουριστικού κλάδου το τεράστιο εύρος των εκθεμάτων και τα εντυπωσιακά περίπτερα που καταδεικνύουν τη HORECA σε μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ, Γιώργος Τσακίρης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, Ευρυδίκη Κουρέτα κ.ά.
Horeca 2017 … Η Κορυφαία έκθεση όσον αφορά την γαστρονομία στην Ελλάδα. Και σήμερα οι Κυκλάδες είχαν την τιμητική τους… Παρουσίαση πρωινού με άρωμα και θέμα το Νομό του Κεντρικού Αιγαίου. Και μέσα σε δύο πιάτα οι Γιώργος Κουρμπέλης (ζει και εργάζεται στη Νάξο) και Γιάννης Γαβαλάς (είναι μεταξύ Ηρακλειάς – Νάξου – Μυκόνου) έβαλαν όλη την γεύση των κυκλαδίτικων προϊόντων: από παξιμάδι Αμοργού και Ξεροτήγανο (φωλιά) Τήνου έως Λουκάνικα Σύρου, Μαρμελάδα ντομάτας Σαντορίνης, Βούτυρο Νάξου, Ξινομυζήθρα Ιου, γιαούρτι Μυκόνου, αυγό μπουλέρι Νάξου… Κι όλα αυτά σε δύο πιάτα όπως είπαμε.. Το αλμυρό cheese cake από τον Κουρμπέλη και το εξαιρετικά πρωτότυπο πιάτο από τον Γιάννη Γαβαλά… Στο …πάλκο ακόμη οι σεφ Χάλαρης (πατήρ και υιός), Καραγιάννης, Παπαδόπουλος αλλά και άλλοι ακόμη…
(Ευχαριστούμε τη Loukia Xalari για το όμορφο βίντεο)
Οι Κυκλαδίτες Σεφ παρουσιάζουν το ξεχωριστό πρωινό από τα νησιά του Νομού

Πηγή : http://www.naxospress.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...