12 Φεβ 2017

Ιστορικό πέρασμα από τη Σύρο για τον ΑΟ Σερίφου

Την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε στον χθεσινό αγώνα του  ο ΑΟ Σερίφου που πέρασε με 0-2 μέσα από το γήπεδο της Άνω Σύρου με αντίπαλο τη Σύρος 2002.
Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε στη Σύρο δεν άφησε να παιχτεί πολύ καλό ποδόσφαιρο με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε τη νίκη, αλλά την ομάδα του Μιχάλη Παλαιού να είναι αυτή που κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο 1οημίχρονο και τελικά να κατακτήσει αυτό το πολύτιμο τρίποντο, σημειώνοντας παράλληλα μία ιστορική νίκη, καθώς είναι η πρώτη φορά που κερδίζει επί Συριανού εδάφους.
Οι Σεριφιώτες προηγήθηκαν σε 0-1 μόλις στο 23’ με τον Κώστα Βαλσαμάκη, ενώ στο 36’ ο Κώστας Βαλσαμάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Σημειώνουμε ότι οι παίκτες του Δημήτρη Κάμπαξη στάθηκαν άτυχοι καθώς είδαν δύο φορές τη μπάλα να καταλήγει στα δοκάρια του Ζαχαριά.
Διαιτητής: Γρυπάρης | Βοηθοί: Ρούσσος Ι., Καλόγερας.
Σύρος 2002 (Κάμπαξης): Μαρουδιάς, Βοπόπουλος  (57’ Ζαγκούλης), Μαρουδιάς, Δριμάλας, Αρβανίτης, Γεράρδης, Κονδύλας  (30’ Μποτίνης), Λελάι Μπ. (83’  Συριάννης), Σαγκινέτος, Φώσκολος, Ζερβάκης.
Αναπληρωματικοί: Πρέκας, Κανακάρης, Λελάι Κ., Ανδρεαδάκης.
ΑΟ Σερίφου (Παλαιός): Ζαχαριάς, Μποφίλιος, Μουστάκας, Βαλσαμάκης Κοσ., Γερωντάρης, Βαλσαμάκης Α., Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Βαλσαμάκης Κων. (90΄Γαβριήλ Π.), Ρεβίνθης, Μονεμβάσιος.
Αναπληρωματικοί:. Παγιολλάρι, Γαβριήλ Φ.
Βαθμολογία
2017-02-11_1.jpg
Πηγή : http://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...