3 Φεβ 2017

«Ο απολογισμός συνδέει τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης με τη δημοκρατία, τη συλλογικότητα και τη διαφάνεια»

«Ο ετήσιος απολογισμός ενός Συλλογικού Οργάνου, με την πληροφόρηση που παρέχει, με τη συμμετοχή και τον προβληματισμό που προκαλεί, αποτελεί έναν σημαντικό κρίκο που συνδέει, εν προκειμένω, το θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης με τη δημοκρατία, τη συλλογικότητα και τη διαφάνεια».
Στη δήλωση αυτή προέβη σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης με αφορμή την ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου για τον Απολογισμό των Πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το 2016 που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 17:00 μ.μ. στο Θέατρο Απόλλων.
Καλώντας τους πολίτες και τους φορείς της Σύρου να παρευρεθούν στην δημόσια δημοκρατική αυτή διαδικασία, ο κ. Λεονταρίτης επεσήμανε πως «πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεδρίαση όπου ο Περιφερειάρχης θα προβεί σε δημόσια ενημέρωση για τα πεπραγμένα της Περιφέρειας» και εξέφρασε την πεποίθησή του «ότι θα γίνει μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση όπου θα τεθούν ερωτήματα και προβληματισμοί και θα δοθούν απαντήσεις για κάθε δράση και παρέμβαση που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε το 2016».
Πηγή : http://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...