3 Φεβ 2017

«Σκάνδαλο» με αποσπάσεις αξιωματικών στην ΕΛΑΣ

Ποιοι αξιωματικοί και γιατί παίρνουν επιπλέον 2.500 ευρώ το μήνα

Την ώρα που αστυνομικοί και υπηρεσίες δεινοπαθούν εξαιτίας της γενικής οικονομικής ένδειας, ορισμένοι φαίνεται ότι διαθέτουν το κεκτημένο των επιπλέον προνομίων ως
primus inter pares μέσα στον οργανισμό.Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν ότι τοποθετήθηκαν με αποσπάσεις στις θέσεις των αστυνομικών διευθυντών των τριών μεγάλων νησιών του βορείου Αιγαίου (Χίος, Σάμος, Λέσβος) ισάριθμοι αξιωματικοία από την Θεσσαλονίκη, προκειμένου ν’ αντικαταστήσουν τους επικεφαλής των διευθύνσεων που απομακρύνθηκαν με μεταθέσεις στις τελευταίες κρίσεις.
Ο ένας μετακινηθηκε για Κω, ο δευτερος για Σύρο και ο τρίτος στη διεύθυνση αστυνομίας Πειραιά.
Στις θέσεις τους δεν έγιναν τοποθετήσεις με μετάθεση αλλά, με τη δαπανηρότατη μορφή της απόσπασης προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα του υποστράτηγου Ν. Ζησιμόπουλου που τοποθετήθηκε από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης στην γενική περιφέρεια βόρειου Αιγαίου, να στελεχωθούν οι τρεις συγκεκριμένες διευθύνσεις με αξιωματικούς – συνεργάτες της επιλογής του, απολαμβάνοντας επιπλέον οικονομική ενίσχυση.
Κι αυτό την ώρα που για παράδειγμα στο άλλο μεγάλο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, δεν εγκρίνονται οδοιπορικά έξοδα στον επικεφαλής διευθυντή, προκειμένου να πραγματοποιήσει επιθεώρηση υπηρεσιών.
Πηγή : http://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...