12 Φεβ 2017

Με συριανό «τιμόνι» ο πρώτος ελληνικός διαδικτυακός όμιλος ROTARY

Σε συριανά χέρια θα βρίσκεται η διοίκηση του πρώτου παγκοσμίως ελληνικού διαδικτυακού ομίλου Ρόταρυ, που ιδρύθηκε και ξεκίνησε την δράση του το τελευταίο διάστημα.
Ο συριανός Ανδρέας Παγώνης επιλέχθηκε από τα μέλη του να γίνει ο πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος του μοναδικού παγκοσμίως ελληνικού διαδικτυακού ομίλου Ρόταρυ, ο οποίος έχει την Επωνυμία Panhellenic.
Ο συριανός πρόεδρος Ανδρέας Παγώνης, γνωστός και από την θητεία του ως διοικητής Νοτίου Ελλάδος της 2470 περιφέρειας Ροταράκτ (νεολαία του Ρόταρυ), αποτέλεσε μαζί με άλλους Έλληνες από διάφορες χώρες του κόσμου (μεταξύ αυτών τις ΗΠΑ και την Αγγλία) ιδρυτικό μέλος του πρώτου ελληνικού διαδικτυακού ομίλου του Ρόταρυ.

Τι είναι τα ROTARY e club

Το ROTARY, ως ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως ανθρωπιστικούς οργανισμούς, προσαρμοζόμενο στις ανάγκες και τις επιταγές της εποχής, προχώρησε στην ίδρυση διαδικτυακών ομίλων οι οποίοι λειτουργούν στο ίδιο πλαίσιο με τους υπόλοιπους, ενώ οι δράσεις τους έχουν περισσότερο εφαρμογή στην συνδρομή δια μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Τα μέλη του Rotary e club Panhellenic είναι κυρίως νέοι σε ηλικία άνθρωποι (κάτω των 40 ετών) που έχουν διατελέσει μέλη ομίλων των Ρόταρυ. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται online συναντήσεις όπου συζητούνται τα θέματα και καθορίζονται οι δράσεις του ομίλου, ενώ μία φορά το χρόνο θα γίνεται και συνάντηση από κοντά.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα του Rotary e club Panhellenic (ΕΔΩ)
Πηγή : http://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...