30 Ιουν 2017

Ένας Κούκος φέρνει το καλοκαίρι στη Σέριφο

Αν ο δρόμος σου σε φέρει στη Σέριφο, εκτός από το να κολυμπήσεις στα νερά του Αγίου Σώστη και να θαυμάσεις τη θέα από το πιο ψηλό σημείο του κάστρου, φρόντισε να συναντήσεις τον πιο δημοφιλή Κούκο του νησιού για το καλύτερο φαγητό του καλοκαιριού.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το Cuckoo με τα τραπεζάκια του στην είσοδο της Άνω Χώρας και τη μεγάλη του αυλή περιμένει να σε μαγέψει με τα λαχταριστά εκλεπτυσμένα του πιάτα, αποτέλεσμα του «γάμου» της ιταλικής κουζίνας με τα παραδοσιακά προϊόντα της Σερίφου.

Μπαίνοντας θα συναντήσεις μίνιμαλ διακόσμηση με ξύλο, απόλυτα μυημένη στο ύφος των Κυκλάδων, με μεγάλες μπάλες που θυμίζουν φωλιές κούκων, ένα υπέροχο παλιό μωσαϊκό -προίκα του μαγαζιού από τη δεκαετία του '50- και ένα vintage ψυγείο που σου αποκαλύπτει λίγο από την ιστορία του.

Τα παραδοσιακά του τραπεζάκια και καρέκλες έρχονται σε αρμονία με το χώρο και η lounge jazz μουσική που ακούγεται στο βάθος δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ιδιαίτερες δημιουργίες του.Έλα μόλις ξυπνήσεις για ένα θρεπτικό γεμάτο πρωινό με αυγά, τοστ, σαλάτες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου.

Και στο τέλος της ημέρας, μετά τις ατελείωτες βουτιές στις υπέροχες παραλίες της Σερίφου, έλα να δοκιμάσεις την καλύτερη σεριφιώτικη μακαρονάδα, με κάπαρη, κρεμμύδι και φρέσκια ντομάτα. Στα must είναι φυσικά και το κοτόπουλο με τρούφα και proseco. Συνόδεψέ τα με το αγαπημένο σου κρασί και άσε τη βραδιά να κυλήσει με καλή παρέα και όμορφες στιγμές

Ένας κούκος μπορεί να μη φέρνει την άνοιξη, αλλά αυτός ο Κούκος θα σου φέρει σίγουρα ωραίες αναμνήσεις καλοκαιριού στη Σέριφο.

Cuckoo, Χώρα, 2281052697,
 fb: CuckooSerifos,

Πηγή : http://www.athensvoice.gr www.cuckooserifos.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...