25 Ιουν 2017

H Σέριφος μέσα απο τον φακό της Άννας Γουβιανάκη.


Το Σερφιώτικο τοπίο έχει, ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες, κεντρίσει σε μεγάλο βαθμό τη συλλογική συνείδηση και το φαντασιακό. Η φωτογραφία υπήρξε αναμφίβολα ένα από τα βασικά οχήματα στην καλλιέργεια της λιγότερο ή περισσότερο εξιδανικευμένης εικόνας του.

Όσοι βρεθούν στην Σέριφο αυτό το καλοκαίρι θα είναι χαρά μου να τους ξεναγήσω, με την δικιά μου ματιά, στο νησί! Μας λέει η Άννα .....

Η Άννα Γουβιανάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έπειτα έφυγε στο Παρίσι για μεταπτυχιακές σπουδές. Άνοιξε αρχιτεκτονικό γραφείο στις Βρυξέλλες όπου και εγκαταστάθηκε.


Άννα Γουβιανάκη
Τα τελευταία χρόνια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στις Βρυξέλλες και την Σέριφο την οποία ανακάλυψε και ερωτεύτηκε από τα νεανικά της χρόνια. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία, περνώντας ένα μεγάλο μέρος του χρόνου της με αυτήν και ανακαλύπτοντας ξανά τις σχέσεις μεταξύ χώρου, χρόνου, χρώματος και φωτός.

Της αρέσει να διερευνά φυσικά και χτιστά τοπία που δημιουργούν όγκους και χώρους χρωματισμένοuς από διαφορετικές αποχρώσεις του φωτός. Αφιερώνει αυτή την έκθεση στους συνεχώς εναλλασσόμενους ουρανούς του πανέμορφου αυτού νησιού του Αιγαίου.

1- 31/7/2017 
Αέρινο -Χώρα 
Aerino bar -Xora

1-31/8/2017
Άνεμος- Λιβάδι
Anemos cafe -Livadi
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...